Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe 2007/2008

spoon19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktoś może posiada pliki serwerowe i klienta z 2007 lub 2008 roku. Chodzi mi o maszynę żeby od razu odpalić na VirtualBox'ie gdyż nie potrafię uruchomić z .tar .

Chciałbym postawić serwer na hamachi z tego okresu ale nie mogę znaleźć tych plików. Są na forum raina o ile się nie mylę ale nie działają przynajmniej mi tak jak należy.

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam.

Opublikowano

ja posiadam oryginalne pliki raina za granicą na dysku, lecz nie polecam stawiać na nich serwera ponieważ to są pierwsze pliki serwerowe, musisz być świadomy że czyste i pierwsze pliki raina na game 404 nic nie mają, core i logowanie będzie co chwile padać musisz wszystko dobrze zablokować i skonfigurować nie mówiąc już o coredownerach jak dice czy war albo 1hit killer... nawet to gmmode grafika też jest gorsza

lepiej postaw na czystych plikach rw3 tych od shittset, są to pliki z epvp z dawnego serwera które były na początku przetłymaczane na język niemiecki są to jedne z pierwszych plików 2010

też chciałem kiedyś stawiać serwer na najstarszych plikach, ale nie opłaca się mamy nowe czasy już wyszło source dlatego postaw lepiej serwer na 40k uruchamiasz serwer jedna dwie edycje i prawdzymy oldschool gotowy, nawet możesz usunąć te nowe rzeczy żeby wyglądało jak za czasów 2010 najbardziej polecam ci te https://www.mpcforum.pl/topic/1200431-pliki-serwerowe-by-cappyp-40250/

czekam na taki prawdziwy oldschool medium/easy tylko stalka i boj, truta i jazda postaw na vpsie chętnie pomogę jak coś pw, aha i na pewno zagram :)

edit: oczywiście musisz zmienić max lv z 105 na 99 i usunąć te gówniane sety na 105 lv ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...