Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - jak często banują za kupno coinsów?

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym kupić coinsy, ale z racji tego, że dostałem już bodajże 2 ostrzeżenia nie wiem czy nie za bardzo ryzykuję (niby FIFA jest w EA Access, a ono jest za 15zł, ale jednak mam trochę warty skład). Coinsy kupowałem ostatni raz lekko ponad miesiąc temu (2 razy) i dostałem 2 warny. Czytałem gdzieś (chyba nawet na tym forum), że gość dostał 4 warny i nadal nie ma bana, ani nie usunęli mu klubu, ale na ile jest to prawda? Pamiętam jak kiedyś, aby nie dostać bana wystawiałem od cholery srebrnych zawodników po +/- 5k, ale miesiąc temu robiłem tak 2 razy i jw. Wiem, że trainerowców nadal banują, może nie tak jak przed EA Access, ale bany w FUTC, nic się nie zmieniło. 

Jeśli kupujecie coinsy to co wystawiacie (w sensie bronze, silver, gold, special) i po ile?

Opublikowano
2 godziny temu, Milian napisał:

Możesz dokładniej wytłumaczyć?

Co mam dokładniej wytłumaczyć? Wydawało mi się, że rozpisałem się aż nadto.

Opublikowano

Ja pisałem pytanie do odpowiedzi. Nie wiem co to jest to gold no rare. Sądzę, że ta informacja przyda się innym.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano
Dnia 27.05.2017 o 12:17, Ry23232323 napisał:

Ja wystawialem gold no rare . Na futmasterze tak robilem. I na supercoinsy nie dostalem ani razu ostrzeezenia robilem tak z 5 razy juz

Ile wystawiłeś 3 karty 5, bo nie sądzę że przy jednej transakcji dało się wystawić więcej kart bez ostrzeżenia

Opublikowano

Zależy jak trejdujesz.

Bo np. Wystawiająć karty brązowe po 10k, to może śmierdzieć, do tego przypuśćmy x 10. Trzeba to robić z głowa, nie wszystko jednego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...