Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Skromne GUI mojego autorstwa. Może akurat komuś się przyda pod Mt2.
(Jednak nie zostało stworzone na potrzeby tej gry, więc nie gwarantuje, że wszystko będzie pasowało).

Projekt został osadzony w formacie PSD (Plik warstwowy Adobe Photoshop CS4-CC).
Aby edytować kolory należy odszukać warstwę "Base", a następnie poprzez skrót CTRL+U zmienić kolorystykę według swoich potrzeb.

Nie na sprzedaż. Tyczy się to również wykorzystywanie całości lub fragmentów GUI we własnych, komercyjnych projektach graficznych.

Kd2Q9YQ.png
RuHH0W2.gif

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli link do pobrania wygaśnie proszę o informację poprzez pw na forum.

igNMhIy.png

Opublikowano

Jeżeli to twoja praca to aż boje się co masz do zaoferowania za pieniądze.

Praca na naprawde wysokim poziomie.

Dzięki za wstawke!

Opublikowano

Moja, moja, ale nie dopracowana/dokończona w 100% (brakuje wielu elementów, które mogłyby się przydać), dlatego też publikuje to za free. Dziękuje za opinię. 

igNMhIy.png

Opublikowano
38 minut temu, Ayume napisał:

Moja, moja, ale nie dopracowana/dokończona w 100% (brakuje wielu elementów, które mogłyby się przydać), dlatego też publikuje to za free. Dziękuje za opinię. 

Jak ktoś ma smykałke do bawienia się w PS'ie(Jak ja! :D) to z materiału który udostępniłaś jest w stanie wykonać dużo elementów na ich podstawie.

Tylko wyobraźnia nas ogranicza.

Opublikowano

Teoretycznie tak, jednak nie chodzi chyba w projektowaniu o to, by składać Frankensteina z elementów stworzonych przez innych grafików :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Bardzo fajne psd też jestem zaskoczony poziomem, zwłaszcza, że prace w pełni darmowe. Dzięki wielkie.

A co do osób, które pobierają byle by mieć te psd, to Walcie Się! Praca, która powinna być za duże pieniądze jest za darmo, a ze 150 wyświetleń 3 osoby dały like za robotę, pozdro.

­Zs8CEbP.png

Opublikowano
Dnia 4.06.2017 o 21:30, Canecorso napisał:

Gui bardzo mi się podoba.. lecz czy pasuje do metina ? Według mnie nie ;x

Ale łap plusa za pracę.

Wszystko pasuje do Metina. Gdyby ta gra wyszła z takim GUI, jak te prezentowane przeze mnie, to ludzie odnosili by wrażenie, że aktualny, oryginalny interface "odstaje". Jednym słowem-kwestia przyzwyczajenia i wizji właściciela serwera.

igNMhIy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Emmanuels napisał:

No no bardzo mi się podoba.. Ładne, jestem ciekaw dalszego rozwoju w stronę metina.

Ciężko będzie się "rozwijać w stronę metina" bo nawet nie wiem co to znaczy pod kątem projektowania graficznego.
Mimo to dziękuje za opinię.

igNMhIy.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...