Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20:00 DZIŚ! Thermal-MU [S.VI] Dyn.XP [80] / Dyn.RR [~] / Web-Events / Customs / RF / BETA

Cote1X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

black/red hazard mega pomysł (ile % tam jest?) super ze niema socketow 

ps na pewno zagram !!! :)

8 godzin temu, marian88 napisał:

Nie mogę wejść na serwery by testować, rejestracja nie działa a gra mi się nie wlancza .

P.S. Gram na tym serwie 10x exp exelent co się nazywa , oczywiście przyjdę jutro na start thermala z powodu ze na niego czekam długo oraz dlatego ze tu mało polaków , ale jako serwer oceniam ten MU exelent na super serwer mimo tego ze jest 10 x exp, bo tak naprawdę nie ma tyle tylko jest dużo więcej xD

Mianowicie moze za vipa mieć wcoiny i kupić sobie Vipa, seala, pandę itd . No ale także można za Vote mieć free credyty , mozna także za goblin pkt czy czas spędzony w grze to mieć ,ale i także mozna mieć to za handel xD Serwer dopracowany mega xD Malo tego Lucky Coiny które się zbiera z dropu można wymieniać na rożne rzeczy np. 20 Lucky Coin to Crest albo Piorko .

z ringa 40 lvl można dostać rudolfa ktory działa 7 dni , z ringa 80 lvl dostajecie small wigi dla danej klasy i tez działa 7 dni , drop jaweli dobry :) ( nie za dużo nie za mało ). Z CC 50% na jawel 50% na acient . Ludzi masa

ehh  za łatwy ten excelent mu ;/   czekam na termala  i  zaczynamy !!! 

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaktualizowany został 1szy temat!
Czekamy! Niebawem więcej info. nt. klienta i rejestracji!

lovo.png

Opublikowano

Ja chciałbym wejść jeszcze na serwer przed startem :) wczoraj był ostatni dzień testow ale już się nie dało wejść ;/

Ludzie tez chcieli by pewnie wejść zobaczyć czy klient będzie im chodził itd . zeby potem nie było jaj na starcie :P

P.S. Zapraszam Ludzi do Guild Corpores xD pewnie będziemy reaktywowac :P

Opublikowano

Wystarczy pobrać klienta i odpalić go czy zobaczymy serwer i wyskoczy nam login box. Wtedy jest wszystko ok i wystarczy czekać do 20

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Tak z ciekawości dobrze podliczyłem? Na 100 rr będziemy mieć do rozdania 26625 pkt + standardowo na 400 lvl jakieś 2175 po Marlonie czyli 28800 pkt na 100 rr - i będzie limit statystyk czy można tłuc do 500+ rr w celu osiągnięcia max statystyk? (raczej mało realny scenariusz ale każdy jest dobry)

Opublikowano
49 minut temu, DIPPY napisał:

Tak z ciekawości dobrze podliczyłem? Na 100 rr będziemy mieć do rozdania 26625 pkt + standardowo na 400 lvl jakieś 2175 po Marlonie czyli 28800 pkt na 100 rr - i będzie limit statystyk czy można tłuc do 500+ rr w celu osiągnięcia max statystyk? (raczej mało realny scenariusz ale każdy jest dobry)

Dokładnie tak jak przeliczyłeś. Dążyć będziesz do max statystyk - lepsze takie rozwiązanie niż co 100 RR GR i item i powrót do statystyk od zera. Exp powyżej 100 + jest niski więc będzie to trudne do osiągnięcia. Przy systemie ogarniczenia max 100 RR albo GR co 100 RR gra kończy się po 1-2 miesiaach, planujemy dłuższą rozgrywkę.

15 minut temu, -=Lukasz=- napisał:

main.dll blokuje start gry

Jaki błąd? Screen?

Jeśli odpalasz maina i widzisz poniższy obraz tzn, że twój komputer jest przygotowany do gry i po starcie odpalisz serwer bez problemu. Jeżeli twój klient nie chce się włączyć, albo cokolwiek się dzieje skontaktuj się z nami a my pomożemy Ci. Kontakt z nami: 

• Support is Online ( button w dolnym prawym rogu na stronie głównej serwera ),
  • Forum serwera dostępne w odnośniku w topbar,
  • Discord chat

m4KmVlz.jpg

Opublikowano

Aha, czyli socketów ma nie być, tzn. wszystkie itemy typu Flamberge, Rune Bastard, Titan, Brave nie będą leciały oraz u seed mastera nie będzie dało się robić seedów, tak?

Jak tak dla mnie może być, tylko z MG trzeba zmienić na coś innego, skoro nie ma już moich kochanych Rune bastardów :D

Opublikowano

CoteX1 i Thermal wbijcie tam na serwer i zobaczcie możliwości :P większość napisałem wyżej i wg mnie to dobre rozwiązania które mogły by ulepszyć  jeszcze bardziej wasz serwer :) Pisze to potem bo mam nadzieje ze ta edycja które dziś ruszy osiągnie sukces :) Poza tym jestem waszym wiernym graczem gdyż dbacie o ludzi wiec jesteś lojalny ThermalMu xD

Opublikowano

@marian88 proszę zanim coś napiszesz dobrze prześwietl nasze forum w dziale server informations, tam jest wszystko i nie wydaje mi się że możliwości serwer o którym piszesz to wogóle "możliwości".
Nasiedzieliśmy się przy tym żeby config był perfekt, także nie mam zamiaru wchodzić gdziekolwiek, bo tym razem jestem pewny że aktualnie niema lepszych ustawień na serwer slow.

lovo.png

Opublikowano

@Pardas mg na thermalu jest zawsze podkrecony. Postać jest równa innym klasom. Wystarczy spytać graczy z tamtej wersji. Mg z dobrym buildem str pokonywal kazdego. Dostal malego nerfa ale jest teraz na rowni z innymi. 

Opublikowano
14 minut temu, MUThermal napisał:

@Pardas mg na thermalu jest zawsze podkrecony. Postać jest równa innym klasom. Wystarczy spytać graczy z tamtej wersji. Mg z dobrym buildem str pokonywal kazdego. Dostal malego nerfa ale jest teraz na rowni z innymi. 

No ok, ale dalej chciałbym wiedzieć czy itemy socket typu Rune bastard to będą dropić czy nie?

Opublikowano

Sciaglem waszego Clienta z linku podanego na stronie i nie działa, straciłem 700 mega prawie na ściąganie tego i już na dzień dobry się wqrwilem,czemu zawsze wrzucacie pobieranie na " MEGA " normalnie szlak mnie trafił .

Opublikowano
26 minut temu, marian88 napisał:

Sciaglem waszego Clienta z linku podanego na stronie i nie działa, straciłem 700 mega prawie na ściąganie tego i już na dzień dobry się wqrwilem,czemu zawsze wrzucacie pobieranie na " MEGA " normalnie szlak mnie trafił .

Aż oczy bolą od Twojej interpunkcji. Mi wszystko działa.

Kiedy rejestracja zostanie włączona?

I czemu wykrywa wirusa?

vgQQdhT.png

Opublikowano

@gwtim main.exe jest pakowany Themidą. Narzędzie pakuje większą ilość .dll w konkretnym .exe, w tym wypadku jest to main.exe Themida jest wykrywalna jako Virus, co w większości anty-wirusów jest bardzo głupie, pamiętajmy że samo globalne MU potrzebuje trochę czasu zanim dotrzemy do odpalenia klienta.

Wszystkiego nie wiemy, co wiemy - pomożemy, ale z rozsądkiem. Community buduje się właśnie na problemach które są rozwiązywane.

lovo.png

Opublikowano
1 godzinę temu, marian88 napisał:

Nie rozumiem twojego "rage" zachowania. Piszesz jakbyś słownik wygrał w Laysach, sprecyzuj swój problem, Cote1x dał Ci inny odnośnik do downloadu. 
Hosting MEGA.NZ jest bardzo dobrym szybkim hostingiem bez ograniczeń prędkości dlatego też korzystamy z tego - jesteś jedną osobą z problemem.
A tak w ogóle piszesz na mpc, a potemdopiero na forum. 
masz dostępny chat na stronie i od razu możesz napisać nam swój problem ? W czym kłopot? Po co ten rage?

57 minut temu, gwtim napisał:

Aż oczy bolą od Twojej interpunkcji. Mi wszystko działa.

Kiedy rejestracja zostanie włączona?

I czemu wykrywa wirusa?

vgQQdhT.png

Image nie działa.

Opublikowano
1 godzinę temu, marian88 napisał:

Zarejestruj się na Mega to nie będzie wtedy przerywało co chwila :)

Opublikowano
6 minut temu, gwtim napisał:

coś te forum popsuli 

pewnie mu nie działa bo nie dodał do DEP

Albo używa Kacperskiego/Avasta.

Opublikowano

mam kaspersky i wystarczy ze go wylacze i dziala wsio. wszystko z klientem jest ok. zaklepuje lewy spot lorencja ^^

Opublikowano
27 minut temu, -=Lukasz=- napisał:

Które klasy mają zmienione przeliczniki itp?

Co rozumiesz przez "przeliczniki"

Rejestracja otwarta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...