Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z 1000 graczami

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ? Jest coś takiego jeszcze ? Mogą to być hardy, easy obojętnie co tylko aby było sporo graczy, bo jak teraz patrzę na inne serwery to jest porażka. Pomijamy oczywiście pl'a.

Opublikowano

Z cięższych to pewnie tylko Vesteris już został, a z "easy" chociaż ja osobiście bym tego tak nie nazwał to Samia. Reszta działających serwerów, które mają te 1k (pewnie z kręconym licznikiem :v) to nie jest ani troche warta uwagi.

żenada1 — kopia.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

na ten moment polska scena metin2 nie istnieje. Serwery sięgają dna... tłumaczyłem ostatnio dla serwera z niemiec kilka rzeczy i miałem możliwość rozmowy z głównym Devem, ciekaw byłem jak wygląda u nich sprawa strony WWW a dokładnie CMS, co się dowiedziałem? Za 450euro zamawiają stronę (layout ) oraz CMS. W zasadzie całym serwerem zarządza się z poziomu strony a w Polsce? xD Salur sprzedaje CMS w którym posty trzeba dodawać po stronie klienta mysql XDD tak jak by skrypt tworzący wpisy do bazy poprzez strone był trudny do napisania :D i gośc za "CMS" zrobiony na odpierol woła sobie po 1000zł xDDDDDDD A najlepsza jest ta jego responsywność :D:D Gość popier*olił responsywność ze skalowalnością :D Ogólnie śmiech na sali :D Odstaw Polskie serwery jeżeli cenisz sobie czas :D

Pomogłem? Przydała Ci się moja zawartość tematu?

Zostaw Lajka

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...