Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liquid samogon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś doszła do mnie przesyłka z bazą oraz aromatem. Baza 70/30 a aromat lodowe cukierki oraz lodowy winogron - oczywiście jak i baza jak i aromaty są z inawery. Teraz mam pytanie jakie dać proporcje bazy a jakie aromatu? Jedną baze mam 6 a drugą 0 mg. 

Opublikowano

Zrobiłem to za Ciebie i poszukałem... jeśli chodzi o Ice Grape, to ludzie piszą, że najlepiej 10-13 kropel na 10ml *wg. producenta 6-10 kropli na 10ml. Cukierki.... blah, idź sobie na forum producenta aromatów i znajdziesz resztę informacji. 

Jeśli chodzi o bazę, to już robisz sobie wedle uznania, mieszasz obie (całe- 50/50) i masz 3mg, mieszasz w innym stosunku i robisz 4mg lub 5mg.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Baza to baza xD Mieszasz ją tak, żeby wyszło tyle mg ile chcesz, ja tam palę 6stki xD

Wszystkie aromaty inawera nie wlewałem na ML tylko na kropelki (Na ml wlewałem tylko TPA). Buteleczka 10 ML - do niej 15-20 kropel aromatu inawera i reszte buteleczki zalewałem bazą. Jedynie lodowych, miętowych aromatów i takich podobnych lałem jakoś tak po 10-15 kropel bo skurwysyny mocne xD

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...