Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth, Tibijka Elfbot | Update 28.03.2018 | Download

Kefu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisałem w innym temacie udało mi się obejść zabezpieczenie elotha by odpalić tam elfa a o to mały poradnik :P Macie mieć za free :)

Download : 

To jest ukryta treść, proszę

Skan : 

Poradnik :O

1. Pobierz pliki z downladu

2. Zainstaluj elfbota 4.5.4 (8.54)

3. Wrzuć pliki z downloadu do foldera z elfem

4. Odpal clienta Elotha

5. Odpal loader eloth.exe

#EDIT 

ELOTH V3 UPDATE!

Zrobiłem multi lunchera do tego zjebanego otsa elotha team

Wystarczy pobrać i wrzucić do tego co jest u góry wyskoczy okno w którym musicie wpisać tytuł Clietna np "Tibijka.net" albo "Eloth.net" w zależności gdzie chcecie tego użyć!

Download :

Skan : 

Pozdrawiam :)

P.S jak ktoś chce rzucić na jakieś piwko za robotę to zapraszam na pw :)

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 godziny temu, Kefu napisał:

Jak pisałem w innym temacie udało mi się obejść zabezpieczenie elotha by odpalić tam elfa a o to mały poradnik :P Macie mieć za free :)

Download : 

Skan : 

Poradnik :O

1. Pobierz pliki z downladu

2. Zainstaluj elfbota 4.5.4 (8.54)

3. Wrzuć pliki z downloadu do foldera z elfem

4. Odpal clienta Elotha

5. Odpal loader eloth.exe

Pozdrawiam :)

P.S jak ktoś chce rzucić na jakieś piwko za robotę to zapraszam na pw :)

Bardzo dziękuję kolego :)

Opublikowano
4 godziny temu, nathlos napisał:

crack?

Ten elf nie posiada cracka. Musisz sobie go sam scrackowac - na mpc wątpie, że jest crack na 8.54, ponieważ jest zawirusowany.

.

Opublikowano
1 godzinę temu, TheRyuuzaki napisał:

Ten elf nie posiada cracka. Musisz sobie go sam scrackowac - na mpc wątpie, że jest crack na 8.54, ponieważ jest zawirusowany.

masz racje , cracka nawet znalazłem tylko on crakcuje tibie 8.54 ; p a nie eloth loader wiec wyskakuje 3 dni trial a dalej co

Opublikowano

wlasnie tak zrobilem scracowalem i przy odpalaniu normalnego klijenta odpalał sie scracowany a przy eloth loader prosił o kod i trial , a teraz bada tego triala reseta

Opublikowano

jak tego twojego elfa przywrocic bo np shift + f12 nie dziala tak samo shift+f11 dawalo full lighta i tutaj tez nie ma ;p

Opublikowano
5 godzin temu, reflx napisał:

jak tego twojego elfa przywrocic bo np shift + f12 nie dziala tak samo shift+f11 dawalo full lighta i tutaj tez nie ma ;p

Te wszystkie problemy to raczej przez clienta ja tylko złamałem zabezpieczenia clienta by dało się uruchomić tam elfa. Wiec możecie próbować co najwyżej walczyć z zgodnością systemu

Opublikowano

A po 2 czemu jak scrackowałem ng 8.54 to nie pokazuje mi ze jakas licencja minela lub cos

#Edit

@KefuWiesz może skąd tego skrypta wziąć ?

Opublikowano

panowie mozecie pomoc z hotkeyami? Probuje ustawic na jakis klawisz hotkeya ale po zamknieciu okienka przypisany klawisz znika i nie da sie skryptu wgl wlaczyc ;c W zalaczniku screenik

qwe2.jpg

Opublikowano

A spróbuj taki myk że wpiszesz klawisza i nie wyłączając okna Hotkey w panelu klikniesz Save. Zawsze można spróbować takiego myku, nikomu nic nie zaszkodzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...