Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, mianowicie na pewnej stronie z Jackpotami i wgl mam do wypłaty 2 skiny i aby je wypłacić na stronę muszę wpłacić co najmniej 6 euro. Mam skina o tej wartości lecz gdy klikam depozyt i przychodzi mi oferta wymiany na aplikacje mobilną Steam zaczyna się problem po kliknięciu ,,Odpowiedz na ofertę''  i zaakceptowaniu wszystkiego  wyskakuje mi powiadomienie że muszę potwierdzić wymianę poprzez aplikacje mobilną Steam na której właśnie się znajduję i tak cały czas. odinstalowywałem już aplikacje oraz usuwałem Steam Guarda i ten token i dalej nic. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

Nie. Wchodzę w ,,powiadomienia'' a później w ,,Nowe oferty wymiany'' w potwierdzeniach nie mam nic

Dobrze ten problem został już zażegnany. Wynikał on z mojego debilizmu i upośledzenia ale po potwierdzeniu w zakładce ''Potwierdzenia'' wyskakuje ''Wystąpił błąd podczas wykonywania tej czynności. Proszę spróbować później'' Wie ktoś może co teraz zrobić ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...