Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17/18 - pytania dotyczące gry

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to temat rzeka, ale może ktoś ma jakieś konkretne argumenty i jest w stanie mnie przekonać do jego racji. Od 12 lat mam tylko PC i patrzyłem na konsolę z przymrużeniem oka, ale kilka kwestii mnie zastanawia odnośnie fify, W KTÓRĄ nigdy nie grałem, ale coraz bardziej mnie przyciąga bo jestem fanem piłki nożnej, aczkolwiek jedyne gry w jakie pykałem to głównie online FPS MMORPG RPG ew jakieś wyścigi.

Pierwsza sprawa, ile jest +/- % graczy fify na ps4/xbox/pc?

Druga, jeśli zdecydowałbym się na kupno konsoli, to którą wybrać ps4 pro czy jakąś wersję xboxa? (wady/zalety/różnice głównie odnośnie fify)

Trzecia, czy jest wgl możliwość aby szła mi fifa 18 na wysokich przy takich parametrach pc: Intel i3 4360 3.70 GHz, NVidia GTX 750, 8gb RAM?

Czwarta, jeśli zostałbym przy PC to w fifę grać na klawiaturze czy pad obowiązkowy?

Opublikowano

Troche pozno, ale w/e.

1. Liczba sprzedanych kopii wg. vgchartz.com

To jest ukryta treść, proszę

2. Wybierasz tą konsole ktora maja Twoi znajomi, zeby z nimi grac. Jak nie maja konsoli, a Ty planujesz grac tylko w fife to imo. bez roznicy.

3. Pewnie nie, ale mozesz kupic Origin access i sprawdzic instalujac fife 17 

4. Nie jest obowiazkowy, ale gra sie duzo lepiej. ;) W fifie 15 wygrywalem 1 lige na klawiaturze, wiec na upartego sie da.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiscie gram na PS4, grałem na PC i szczerze mowiac na ps się fajniej gra. Głównie mi chodzi o gospodarkę i boty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...