Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić? Tasmania

Gigoss07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Niedawno zacząłem grać z kolegą na Tasmanii. Obecnie mam poziom 35 (Rib +9 sr 19; koń dopiero na 6 poziomie więc nie mam z czego bić!)

Chciałbym się spytać czy prócz odłamków Smoczego Kamienia jest inna możliwość zarobku?

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

ref

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Pewnie, że jest inna możliwość - musisz jedynie wiedzieć, iż odłamki są jedną z lepszych metod zarobku (o ile nie najlepszą). Możesz spróbować bić metiny i sprzedawać KU lub dropić ulepszacze, na które aktualnie jest popyt. Jak już będziesz dawał radę na BO, możesz dropić zęby orka.

Opublikowano

Zacząłem grać 2-3 dni temu. W tym momencie na koncie mam 16kk + hajs w itemach i oczywiście moje eq. (na głównym koncie mam 36lvl, więc nie jest źle)

Wchodząc wbiłem 2 postacie na 30lvl i postawiłem je w m1, żeby łowiły. Dziennie, na luzie uda się dropnąć 20 małzy (ok 6kk, przy obecnej cenie 300-350k / szt)

Zarobiłem na małżach i teraz skupuje tańsze itemy - sprzedaje drożej, kupuje tanie itemy do ulepszania i ulepszam... 

Nie tylko itemy +9 są coś warte ... np yy/śmierta +0 kosztuje 50-100k, ulepszenie jej do +7 to koszt 1kk, spzedaje się za 3,5-4kk ^_^

1 minutę temu, Avosh napisał:

Zacząłem grać 2-3 dni temu. W tym momencie na koncie mam 16kk + hajs w itemach i oczywiście moje eq. (na głównym koncie mam 36lvl, więc nie jest źle)

Wchodząc wbiłem 2 postacie na 30lvl i postawiłem je w m1, żeby łowiły. Dziennie, na luzie uda się dropnąć 20 małzy (ok 6kk, przy obecnej cenie 300-350k / szt)

Zarobiłem na małżach i teraz skupuje tańsze itemy - sprzedaje drożej, kupuje tanie itemy do ulepszania i ulepszam... 

Nie tylko itemy +9 są coś warte ... np yy/śmierta +0 kosztuje 50-100k, ulepszenie jej do +7 to koszt 1kk, spzedaje się za 3-3,5kk ^_^

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...