Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REBORN SYSTEM | Margonem.pl Dyskusja

KaszanaLubiZryć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj poruszymy temat o rebornie margonem ktory skopiowali z tibi (opentibiaserver) i maja zamiar dodac od 300lv.

Uwazacie to za dobry pomysl zeby wprowadzili reborn system ala tibia?

Dlaczego?

Ja uwazam ze to jest bez sensu,mogliby tylko spowolnic zdobywanie doswiadczenia z mobow zamiast zerowania/dostawania samych pkt statystyk

Zapraszam do dyskusj zwiazanej z margonem i reborn systemem.

Moja lista bledow ktore popelnilo margonem

Patrzac po statystykach margonem powoli umiera i z roku na rok przyspiesza do upadku.

Dlaczego?

Zapewne to jest spowodowane przez ciagle dodawanie rzeczy za sl(pieniadze realne) bez nich juz nic nie zdzialasz.

Eventy jedne i te same.coraz dluzej trzeba czekac az cos dodadza.

Zrobili ten sam blad co wiekszosc firm()

Np gry:

-metin2.pl

-ogame.pl

-shaiya.pl

-battle of immortals

-silkroad

-tibia.com

-tibiame.com

-margonem.pl

I moglbym dalej wymieniac

Opisz:

-metin2.pl(wprowadzenie brylek zlota ktore zabilo graczy,wprowadzenie ltkana ktory wcale nie pasuje do tej gry,ciagle rozwijanie tylko iwulacznie oferty item-shop.zwiekszenie slotow w ekwipunku,magiczne toboly ktore zwiekszaja sklepy itp)

-ogame.pl(po wprowadzeniu mozliwosci kupowania surowcow za antymaterie)

-shaiya.pl()

-battle of immortals()

-silkroad()

-tibia.com(wprowadzenie exp boost ktory wczesniej wprowadzili w TibiaMe.nowy klient tibia11 ktory jest zbugowany jak ser swajcarski)

-TibiaMe(zaraz po wprowadzeniu Exp Bost:100%,200%,300%,400%,500% po dodaniu mozliwosci kupienia eq za platyny)

-margonem.pl(to samo co w przypadku battle of imortals,silkroad,shaiya zwiekszanie mozliwosci za pieniadze realne + dodatkowo reborn system ktory zniecheci nowych graczy oraz zrezygnuha starzy gracze)

Opublikowano

Bezsensowny temat. 

Utrzymanie: 

- opłać pracowników (graficy, programiści i wiele innych)

- hosting strony,

- VPS albo dedyk - myślisz że to mało kosztuje? Tu już są duże kwoty,

- reklama - koszty też są w miarę spore...

Załóż serwer Metin2 bez IS'u... nie da się tak.. a wiadomo: płacisz - ułatwiasz sobie grę..

Opublikowano
11 godzin temu, Sztalixon napisał:

Bezsensowny temat. 

Utrzymanie: 

- opłać pracowników (graficy, programiści i wiele innych)

- hosting strony,

- VPS albo dedyk - myślisz że to mało kosztuje? Tu już są duże kwoty,

- reklama - koszty też są w miarę spore...

Załóż serwer Metin2 bez IS'u... nie da się tak.. a wiadomo: płacisz - ułatwiasz sobie grę..

Ja sie pytam o reborn system patrz tytul tematu a nie o koszty utrzymania.

Tam tylko wymienilem obecny stan oraz bledy ktore popenili i w jaka strone zmierzaja to tylko moje zdanie jest jako taka odemnie informacja.

Temat zedytowalem postaram sie jeszcze bardziej go poprawic zeby byl lepiej do zrozumienia.

Opublikowano

Jak dla mnie spoko pomysł, a reborn system nie jest wykorzystywany tylko w tibi także takie porównanie, że podwędzili go z tibi jest zbędne.

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000logoskillowcy.png

• Aive zmienił(a) tytuł na REBORN SYSTEM | Margonem.pl Dyskusja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...