Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję porządnego skryptu który pozwoli mi wysyłać wojska z miejsca. (najlepiej jakby można było wysyłać wojska tak jak z menadżera farmy tzn klikasz A lub B i ci wysyła) Ale menadżer ma ograniczenia, więc nie wyślę z niego na przykład 100 ataków. Nie chodzi mi o jakieś boty czy jeden klik, ale żeby klikać każdą wioskę osobno i wysyłać farmę. Nie wiem, potrzebuję coś prostego w ustawieniu aby móc wysyłać dużo ataków szybko. Wszystkie funkcje premium aktywne mam jak coś. interesuje mnie legalny skrypt. Coś w rodzaju masowego farmienia z tym wyjątkiem, że każdą wioskę klikasz osobno a nie wszystkie za jednym kliknięciem.

Dziękuję za odpowiedzi, lamy spadać gipsy do spania a trolle spadać na bambus.

Interesują mnie konkretne odpowiedzi za które mógłbym dać "Lubię to!" heheszki.

Pozdrawiam.

#edit: podsyłajcie tutaj aktualne skrypty do plemion ułatwiające farmienie, już nie musi być jak powyżej. Skryptoteka plemion nie działa..

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zainteresowany mam w pełni sprawnego bota do Plemion. 100 % bezpieczny. Na polskich serwerach używam go tylko ja. Niemożliwy do wykrycia.

Funkcje:

I. Daje możliwość automatycznego farmienia 

• funkcja doboru szablonu wojsk (np.: 10 lk, 10 topa / 20 lk / 20 ck / 10 topa itd).

- do wyboru 2 szablony, które wykazały dużą skuteczność na początku gry i w jej zaawansowanym stadium

• funkcja częstotliwości ataków (np.: 1 farma co sekundę / minutę itd).

• funkcja ustawienia kiedy program ma zacząć całą rutynę od nowa (po zakończeniu wszystkich działań).

• funkcja dodawania wiosek graczy na whitelist & blacklist - czyli na wioski, które mają być włączone/wyłączone z/do farmienia 

• możliwość ustawienia promienia farm na podstawie współrzędnych danej wioski

II. Budowa budynków ze wskazaniem maksymalnego poziomu

• funkcja wyboru wszystkich budynków, które mają być budowane w kolejce z wyznaczeniem maksymalnego poziomu

III. Rekrutacja wojsk

• funkcja pozwalająca na ustalenie szablonów rekrutacji

- również dwa szablony

IV. Automatyczna sprzedaż punktów premium na giełdzie, jeżeli istnieje możliwość

Program działa bez zarzutu, jedyny warunek to włączony komputer. Zainteresowanych zakupem zapraszam na priv.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...