Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umki - pomocy

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem po rocznej przerwie do margo i kompletnie nie ogarniam nowych umek, dlatego potrzebuję:

Dla tancerza na 70lvl ( w miarę uniwersalne exp / pvp, ale jednak bardziej podchodzące pod pvp )

1. pod GR

2. pod trutkę

Dla paladyna na 85lvl pod zimno oraz drugie pod ogień też uniwersal ( w miarę )

Dla wojownika 35lvl pod dwuręke, a drugie pod tarcze i półtoraręke

Trochę tego jest, ale będę naprawdę bardzo wdzięczny, bo teraz stoję w miejscu i nic nie mogę robić, a chcę mieć naprawdę na chwilę obecną ogarnięte te umki.

Opublikowano

Poczytaj każdą z umek i zró to samodzielnie, ja tak robiłem i na 106 lvlu rozpierdalam. Czytanie ze zrozumieniem oraz niewielkie pojęcie o mechanice gry (jesli takowe posiadasz) spokojnie wystarczy do samodzielnego rozdania umek. Poważnie stary. Powodzonka.

Opublikowano

Próbowałem sam, ale nie wiem w co do końca inwestować. Teraz by się chciało tak naprawdę wszystko na 10 mieć, ale nie starcza punktów. Kiedyś miało się pewne ograniczenia i łatwo było dobrze prosperować tymi punktami i sam sobie układałem i też było mega zajebiście, a mało tego to teraz jeszcze połowa eq do wymiany

• Aive zmienił(a) tytuł na Umki - pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...