Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie względem Shakes & Fidget

Aragium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie - po co w S&F płatności przez dotpay i przelewy24? DotPay sam mam na serwerze, ale po co w takim wypadku mi jeszcze by były przelewy24?

Drugie pytanie - sprawdzałem hazardzistę na sfgame i trzeba mieć grzybki kupione żeby z niego skorzystać, myślałem, że jak się skorzysta to się traci kupione grzybki w takiej ilości jakie się kupiło, więc postawiłem grzybka (miałem ponad 200 kupionych) i zabrało mi grzybka z konta bo przegrałem, a z tych kupionych nic nie ubyło. Tak ma być?

Trzecie pytanie - jeśli misja jest oznaczona jako, że w niej można zdobyć jajko a zarazem przy niej widnieje jaki przedmiot otrzymamy, to po wygranej otrzymamy ten przedmiot + jajko (jeśli się uda) czy sam przedmiot? Czy po prostu otrzymamy to i to ale po walce tylko przedmiot pokaże się?
Za odpowiedzi dam plusy.

Opublikowano

!. Im większy wybór płatności tym lepiej.

2. Granie u hazardzisty za grzyby odblokuje się, jeśli dokonałeś jakiejkolwiek płatności oraz grasz o zwykłe grzyby, a nie kupione. Ilość kupionych nie ma nic wspólnego, musisz dokonać min. 1 płatności.

3. Dostajesz wyświetlony przedmiot przy wyborze misji. Karczma sprawdza czy masz dostępny chociaż jeden slot.

Opublikowano
7 minut temu, GILUxDILU napisał:

!. Im większy wybór płatności tym lepiej.

2. Granie u hazardzisty za grzyby odblokuje się, jeśli dokonałeś jakiejkolwiek płatności oraz grasz o zwykłe grzyby, a nie kupione. Ilość kupionych nie ma nic wspólnego, musisz dokonać min. 1 płatności.

3. Dostajesz wyświetlony przedmiot przy wyborze misji. Karczma sprawdza czy masz dostępny chociaż jeden slot.

2. Przy wpłacaniu grzybków do gildii trzeba posiadać kupione grzybki - po wpłacie ilość kupionych jest pomniejszona o wpłatę czy nie?

3. Karczma sprawdza czy mam chociaż jeden przedmiot, ale w przypadku przedmiotu np. zbroi + jajka są to dwa przedmioty dlatego zapytałem czy wtedy jest możliwość dostania jajka jeśli jakaś misja oferuje przedmiot.

Opublikowano
16 godzin temu, Aragium napisał:

2. Przy wpłacaniu grzybków do gildii trzeba posiadać kupione grzybki - po wpłacie ilość kupionych jest pomniejszona o wpłatę czy nie?

3. Karczma sprawdza czy mam chociaż jeden przedmiot, ale w przypadku przedmiotu np. zbroi + jajka są to dwa przedmioty dlatego zapytałem czy wtedy jest możliwość dostania jajka jeśli jakaś misja oferuje przedmiot.

2. Jeśli masz np kupiony pakiet 30 grzybków i wpłacisz 5 to odejmuje ci "dostępne grzyby na wpłatę" i masz tylko 25 ;p 
3. Nie, nie ma takiej możliwości.

Opublikowano
Dnia 1.08.2017 o 11:40, OneFree11 napisał:

2. Jeśli masz np kupiony pakiet 30 grzybków i wpłacisz 5 to odejmuje ci "dostępne grzyby na wpłatę" i masz tylko 25 ;p 
3. Nie, nie ma takiej możliwości.

2. Pytam, bo na globalu miałem 203 grzybki kupione, zagrałem u hazardzisty, straciłem grzybka a kupionych mi nie odjęło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...