Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona csgonutz.net to scam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie. Otóż napisał do mnie jakiś gość, ze nie może wypłacić skinów i da mi 400 dolarów na tej stronie i mam mu wypłacić skiny jakies a w zamian dostanę 50 dolarów od niego mniej więcej. Ja sobie myśle czemu nie? Przelał mi 400 dolarów na tej stronie i wyświetlił mi się komunikat, ze w związku z ochrona Steam... nie można wypłacić skinów dopóki nie wpłacimy swojego udziału jakiegoś 10% (mniej więcej). Czyli 40 dolarów w moim przypadku musiałem przelać, zeby ,,moc wypłacać''. Byłem przekonany o tym, ze to scam jakiś, bo kto normalny wysyła nam 400 dolarów od tak? Lecz moja ciekawość wygrała z czasem i wpłaciłem jakies skiny o wartości 40 dolarów na ta stronkę. Czyli mam teoretycznie 440 dolarów. Gdy próbuje coś wypłacić, to wyświetla się komunikat, ze taka oferta nie istnieje bądź należy do innego użytkownika. Dodam, ze na tej stronce niby ktoś tam gra cały czas, ale mi to wyglada jakby ,,boty pisały na czacie'' jakies zdania dla zmylenia nowych użytkowników... czy ktoś ogarnięty w temacie mógłby mi powiedzieć czy ta stronka to scam i jeżeli tak, to czy mogę jakoś odzyskać swój udział, który wpłaciłem? Głupota popłaca, ale może ktoś się wypowie na ten temat :) No chyba, ze coś zle robie i nie potrafię wypłacić skinów... :D 

Opublikowano

scam lol

trzeba być debilem, żeby, będąc osobnikiem z naszego gatunku, zaufać komuś, do tego dając mu dobra wirtualne, które są coś warte tylko przez głupotę innych ludzi

dałeś się oszukać na pikselowe pieniądze, nic z tym nie zrobisz

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...