Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Mini Bot - Szukam testerów

Bocisław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam testerów bota do margonem mini. Najlepiej żeby był to ktoś z doświadczeniem. Testy miałyby polegać na zrobieniu nowego konta(jeśli ktoś chce może używać swojego głównego konta ale na tym etapie nie zalecam tego) i oceny działania bota. Funkcje to atakowanie zwykłych mobów/elit, branie mikstur na zdrowie i stamine(ewentualne czekanie na regeneracje stamiany). Sprzedawanie wydropionych itemów(możemy wybrać które itemy ma zostawiać).

Szukam 2-3 osób. W sprawie testów proszę pisać na pw(warto by było dodać jakie masz doświadczenie)

Opublikowano

Z tego co wiem to już istnieje podobny bot do margonem mini. Sam go kiedyś testowałem na nowym koncie na innym PC i działał dobrze. Nie wiem po co robić kolejny.

Opublikowano
1 godzinę temu, qiuas napisał:

Z tego co wiem to już istnieje podobny bot do margonem mini. Sam go kiedyś testowałem na nowym koncie na innym PC i działał dobrze. Nie wiem po co robić kolejny.

Niby istnieje niby nie, projekt został zawieszony więc bot się przyda :)

Opublikowano
21 godzin temu, blondyn135 napisał:

Niby istnieje niby nie, projekt został zawieszony więc bot się przyda :)

Ale administracja nie polepsza zabezpieczeń na apce i dzięki temu ten bot działa mi od pół roku na drugim koncie. Do dziś nie mam tam bana.

Opublikowano
23 godziny temu, qiuas napisał:

Ale administracja nie polepsza zabezpieczeń na apce i dzięki temu ten bot działa mi od pół roku na drugim koncie. Do dziś nie mam tam bana.

Który bot ? Bo mi nie działa.

Opublikowano
44 minuty temu, Revizor napisał:

Po co Wam boty jak i tak serwer to wykryje prędzej czy później...

Wykryje bądz nie wykryje, przeszkadza Ci to ,że ktoś szuka bota czy coś takiego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...