Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie konfy? Full LF4

SmakaNaMaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo mam taki problem ponieważ kupiłem konto od kolegi ale nie wiem jakie konfiguracje zrobić na kubiki nie mam LF4 poulepszanych i nie mam sepromu :/ Dam rade ubić kubika ?

I jeszcze jedno pytanko jak wysyłać Seprom bo jak wysyłam to coraz mniej..I nie wiem o co chodzi mam 7 milionów uri mogę wysyłać odrazu na statek :/

Prosze o pilną pomoc,

Pozdrawiam MSNM :3

Opublikowano

i pewnie giniesz od fe bo nie ogarniasz gry. eot

Dnia 25.08.2017 o 01:58, SmakaNaMaka napisał:

I jeszcze jedno pytanko jak wysyłać Seprom bo jak wysyłam to coraz mniej..

Napisz zrozumiale bo nie wiadomo o co ci chodzi. 

Dnia 25.08.2017 o 01:58, SmakaNaMaka napisał:

Witam bo mam taki problem ponieważ kupiłem konto od kolegi ale nie wiem jakie konfiguracje zrobić na kubiki nie mam LF4 poulepszanych i nie mam sepromu :/ Dam rade ubić kubika ?

Dałbyś radę ale do tego Aegis + romb + ew. inne formacje zależne od gustu. Promerium w laserach wystarczy. Jak masz dodatkowo pp pod moby to bez problemu go zabijesz. // Z tym, że kupiłeś konto to nie wiem czy sobie poradzisz :v

1x czołg/opcjonalnie 2 zależy od twojego dmg i ammo jakie używasz. Pet z kamikadze by się dodatkowo przydał.

f1a327ea2f.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Jakie konfy? Full LF4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...