Skocz do zawartości

Problem z uruchomieniem wyścigu w Assetto Corsa

Od ostatniej odpowiedzi w tym temacie minęło 806 dni. Pamiętaj, że odkopywanie takich tematów jest niewskazane, chyba że chcesz wnieść coś nowego do dyskusji.

Polecane posty

Witam mam problem z uruchomieniem wyścigu w grze Assetto Corsa. Problem leży w tym, że w menu wybieram wyścig i samochód po czym klikam "Start engine" pokazuje sie ekran ładownia lecz po chwili wraca do menu próbowałem odpalać grę na praktycznie na najniższych ustawieniach lecz dale mnie wyrzuca do menu :(

05da13c0e8a01.png.html05da13c0e8a01.png.htmlx1.png

po wejściu w ustawienia widnieje taki komunikat

x2.png

 

Pozwoliłem sobie przetłumaczyć na jezyk Polski używając tłumacza

 


"Radzimy sprawdzić panel sterowania kartą graficzną i ustawić wszystkie ustawienia antyaliasingu i anizotropowego filtrowania,
aby "pozwolić aplikacji usunąć" lub "używać ustawień aplikacji", aby nie eksponować niskich ramek z asortymentem corsa.
Użyj tylko anty-aliasingowych i anizotropowych stetów filtrujących"
 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Po pierwsze, podaj specyfikację komputera. Po drugie, spróbuj uruchomić w trybie 32-bit. W opcjach powinieneś mieć opcję wymuszenia 32-bit wersji.


TESTERPL11.png

 

 

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Od ostatniej odpowiedzi w tym temacie minęło 806 dni. Pamiętaj, że odkopywanie takich tematów jest niewskazane, chyba że chcesz wnieść coś nowego do dyskusji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...