Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam cfg

jozukisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję dwóch cfg

1. Średnie/Semi cfg, chciałbym żeby ładne full auto z odległości strzelało, a nie gdzieś nad/wokół celu. Ładne banie/pestki z (usp, deagla, ak,m4 itp) bo aktualnie tego co mam w ogóle nie trafia w przeciwników. Do jakiego cheata? Obojętnie byleby był łatwo dostępny do pobrania w internecie. Ważne, dużo serwerów ma zabezpieczenia i wywala z serwera z automatu bo wykrywa w plikach cs takie pliki jak (cfg,standard,config itp) Ale takie cheaty jak leis i adv v2 działa na tych serwerach tylko że na serwerze którym gram dostaje bana z automatu za "NoSpread"

2. Jakiś rage na serwer zombie(ale nie przesadzony że patrze się w ścianę i zabija mi zombie, albo że celownik mi lata po całej mapie jak zwariowany), niektóre serwery po wejściu na serwer zombie dziwnie się dezaktywują i nie działają

Opublikowano

1. Pobrałem paczkę i jedyny cheat jaki działa to z folderu "vip" dałoby radę podkręcić w nim trochę aima? Ja nie bardzo się na tym znam

2. Zauważyłem że bo wbiciu na serwer zombie jak jest odliczanie 10 sek do losowania zombie, cheat działa. A po wybraniu zombie cheat jakoś nie rozróżnia przeciwników i nie działa, ale funkcje jak no reocil itp nadal działają

@2. Działa ale nie ogarniam configu bo mi automatycznie celuje i strzela, a chciałbym że po kliknięciu lewego przycisku myszy automatycznie celuje i strzela

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...