Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

[Full Stack Web Developer] Salur

O MNIE:

Mam na imię Paweł, od 5 lat pracuję zawodowo przy tworzeniu aplikacji internetowych, zajmuję się tym na co dzień, posiadam doświadczenie w tym co robię.

OFERUJĘ:

Pocięcie i zakodowanie kompletnej strony internetowej po stronie front-endu jak i back-endu.

Wykonanie panelu zarządzania stroną jak i serwerem, panel ten wykonuję na bootstrapie 4.

Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie, co wiąże się z elastycznymi cenami.

W razie życzenia napiszę wszelkie inne systemy na stronie przystosowane do metin2.

Dodatkowo chętnie skonfiguruję oraz wgram stronę na serwery VPS.

Wystawiam fakturę !

TECHNOLOGIE:

Strony piszę w miarę najnowszych możliwych wersjach języków, staram się wykonać pracę jak najbardziej optymalnie względem wydajności.

Korzystam z: HTML5 // CSS3 // JAVASCRIPT (JQUERY, AJAX,NODE,VUE.js) // PHP 7.4 // SQL (MYSQLI / PDO) // LARAVEL 7.x+

Wszystkie realizowane strony są solidnie zabezpieczone i gotowe od razu do użytkowania.

Strona nie obciąży bazy danych - duże ilości danych są cachowane!

WYKONAŁEM:

Wykonałem już wiele stron jak i pojedyńczych systemów!

Kilka nazw stron które wykonałem to:

- virtualmt2

- kaguya

- neshalie

- ravador

- tanavis

- Venturis

- just4metin

- nestivia

- somnia

- deter

- zyrion

-athenos

-teravethia

-calis

-calios

-hermas

-tiveria2

-wom list

-arianea

-enaris

- evelis

- mmamt2

- xardas

- evelis

- xantios

I wiele wiele innych polskich jak i zagranicznych stron!

KONTAKT:

GG: 45821505

Email: [email protected]

Forum: Prywatna wiadomość na forum

Edytowane przez Salur

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

• Kubek zmienił(a) tytuł na WEB DEV Kodowanie Stron
  • Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@ref

Zapraszam serdecznie do skorzystania z mojej oferty :D

VV4RIAT lubi to

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

• Ups... zablokował(a) ten temat
  • Kubek odblokował(a) ten temat
  • Ups... zablokował(a) ten temat
  • 5 miesięcy temu...
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie!

Wracam po długiej przerwie do kodowania stron metina :)

Obecnie strony realizuję w laravel + vue.js/jquery. 

Jeśli macie więcej pytań zapraszam na gg lub email! :1_grinning:

VV4RIAT lubi to

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam tego użytkownika :)  szybka realizacja zamówienia na najwyższym poziomie.  Kontakt B.Dobry sprawnie odpowiada i zawsze pomoże w jakimkolwiek napotkanym problemie. Jak dla mnie Celujący !

- Polecam ! 

VV4RIAT lubi to
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.03.2018 o 18:00, BezProcentów napisał:

Polecam - dobry kod a przede wszystkim dobry kontakt i szybka realizacja.

Dobry kod? To jest przerabiany kod, brak jakiejkolwiek wiedzy na temat tego czym się zajmuje.

_________________________________________________________________________________________________________________
Znam już 4 serwery gdzie item-shop po prostu nie ingeruje w clienta i ma to totalnie w dupie bo to z naszej winy.
Po czym blokuje i tłumaczy się tym, że jedziemy toksycznością w jego stronę.

Jeżeli chcecie naprawdę dobry kod weźcie pierwszą lepszą osobę.

VV4RIAT lubi to
Opublikowano

@bigbig

Nie będę się rozpisywał bo mi się nawet nie chce z Wami kłócić. Ludzie zamawiają i działa im wszystko jak powinno. Jak ktoś stosuje jakieś swoje systemy lub zmienia sockety i inne tego typu rzeczy nawet nie wiedząc co zmienił to ja nie będę za to odpowiadał :) Miłego dnia. 

Opublikowano
Dnia 9.01.2019 o 16:55, Salur napisał:

@bigbig

Nie będę się rozpisywał bo mi się nawet nie chce z Wami kłócić. Ludzie zamawiają i działa im wszystko jak powinno. Jak ktoś stosuje jakieś swoje systemy lub zmienia sockety i inne tego typu rzeczy nawet nie wiedząc co zmienił to ja nie będę za to odpowiadał :) Miłego dnia. 

Ale z ciebie bez mózg..
Jedna i tak sama funkcja odpowiada za nadawanie itemów. Jeżeli masz podstawowe błędy w kodzie to w przyszłości, życzę powodzenia.
A dobrze wiesz, że nie jedna osoba ma problemy z twoim kodem.

• 4 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
Opublikowano

Polecam nie dość że szybki jak jego mercedes to i dokładny w tym co robi Gorąco polecam ??

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Hejka!

Dużo osób pyta czy konfiguruję również serwery VPS pod stronę oraz wrzucam stronę na serwer - tak, chętnie przygotowuję serwer pod stronę, zainstaluje potrzebne moduły oraz wrzucę stronę. Taka usługa będzie kosztować 50 zł. Zapraszam do przejrzenia mojej oferty!

Opublikowano

Bardzo mocno odradzam jakąkolwiek współprace z Panem Pawłem, jest to osoba nie sumienna oraz bezczelna.  

Pan Paweł otrzymał ode mnie kilka zleceń które nie zostały wykonane w sposób prawidłowy, w jego kodzie występowały ciągłe błędy a nawet najprostsza funkcja sprawiała mu trudności, nasz serwis oczywiście nie jest związany z Metin2, pomimo tego iż został on poinformowany o tym że zadanie wykonał źle nie raczył on odpisać w ciągu tygodnia. W dniu wczorajszym Pan Paweł został poinformowany że została wysłana do niego faktura za innego programistę, który oczywiście musiał poprawić wszystko co zepsuł Pan Paweł, na co otrzymałem odpowiedź cytując "Haha, nie podpisywaliśmy żadnej umowy nie ośmieszaj się". Panie Pawle, umowy nie musi Pan podpisywać, przyjął Pan zlecenie za które wziął Pan pieniądze i to nie małe bo ceni się Pan jak poważny programista a jakość którą Pan dostarcza można opisać jednym słowem "gówniana", przyjął Pan zlecenie poprzez komunikator Gadu-Gadu i zobowiązał się do wykonania pracy, więc poniekąd umówił się Pan ze mną na określone zadanie oraz pieniądze. 

Jeśli komukolwiek przeszło przez myśl aby podjąć współpracę z Salurem, niech zastanowi się jeszcze raz.

Pozdrawiam

xApple lubi to
pomoglemci.gif
Opublikowano

@BlackAngel91 To samo odpiszę Ci tutaj, spadaj pajacu i nie zawracaj mi gitary :) To, że Ci się nie chce nic sprawdzić mimo, że o to prosiłem to nie moja wina. Wrzucasz rzeczy które nawet nie sprawdzasz jak działają i masz o to pretensje do mnie. Poczytaj sobie rozmowy, przed każdym wrzuceniem na produkcje prosiłem abyś sprawdził czy poprawnie przydziela daty, nie zrobiłeś tego no cóż - twój problem. A za takie zachowanie zapomnij, że cokolwiek Ci kiedyś zrobię czy poprawię. Pozdrawiam! ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem wylewny, ale polecam allegrowicza.

Na pewno ma nerwy ze stali do klientów - nie jestem łatwy :DWie co robi. Na pewno w przyszłości również skorzystam z jego usług. Jak najbardziej na plus.

Edytowane przez Fanatastyczny
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.03.2019 o 11:17, BlackAngel91 napisał:

Bardzo mocno odradzam jakąkolwiek współprace z Panem Pawłem, jest to osoba nie sumienna oraz bezczelna.  

Pan Paweł otrzymał ode mnie kilka zleceń które nie zostały wykonane w sposób prawidłowy, w jego kodzie występowały ciągłe błędy a nawet najprostsza funkcja sprawiała mu trudności, nasz serwis oczywiście nie jest związany z Metin2, pomimo tego iż został on poinformowany o tym że zadanie wykonał źle nie raczył on odpisać w ciągu tygodnia. W dniu wczorajszym Pan Paweł został poinformowany że została wysłana do niego faktura za innego programistę, który oczywiście musiał poprawić wszystko co zepsuł Pan Paweł, na co otrzymałem odpowiedź cytując "Haha, nie podpisywaliśmy żadnej umowy nie ośmieszaj się". Panie Pawle, umowy nie musi Pan podpisywać, przyjął Pan zlecenie za które wziął Pan pieniądze i to nie małe bo ceni się Pan jak poważny programista a jakość którą Pan dostarcza można opisać jednym słowem "gówniana", przyjął Pan zlecenie poprzez komunikator Gadu-Gadu i zobowiązał się do wykonania pracy, więc poniekąd umówił się Pan ze mną na określone zadanie oraz pieniądze. 

Jeśli komukolwiek przeszło przez myśl aby podjąć współpracę z Salurem, niech zastanowi się jeszcze raz.

Pozdrawiam

To samo myśle o tym człowieku i miałem  taką sama sytuację.
Polecenia tutaj to jakiś randomowych osób.

Opublikowano

@bigbig o kogo ja tu widzę ;) jak tam serwerek? zarobił wreszcie te 100 zł dla mnie za usługę?

4cb885aa6fbae8b8f0467ab1535f13cc.png

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Salur napisał:

@bigbig o kogo ja tu widzę ;) jak tam serwerek? zarobił wreszcie te 100 zł dla mnie za usługę?

4cb885aa6fbae8b8f0467ab1535f13cc.png

Tylko, zobacz kiedy została zakupiona usługa na reapir kodu metin2. 
Ja wysyłam 100zł ty oddajesz moje 500zł.

p.s i jak tam mój hajs za rozjechany panel admina.

Edytowane przez bigbig
Opublikowano

@bigbig Co za różnice kiedy została była usługa? poleciałeś jak dwulatek w kulki i tyle. Szkoda Ci było 100 PLN'ów wydać to nie komentuj. Rozjechany panel? proszę o dowód :D Z tego co pamiętam w twoim syf CMS poprawiałem tylko płatności i coś jeszcze za resztę nie zapłaciłeś to nie było ruszane. Za free nawet palcem nie dotknę ;)  

xApple i Silence lubią to