Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Stanowczo odradzam jakąkolwiek współpracę z Salurem. Zgłosiłem się do niego z prośbą o przeróbkę jednego elementu na stronie, otrzymałem informacje że obecnie nie ma go w domu ale dziś (wtedy była niedziela) to zrobi. Jak głupek czekałem na przybycie Salura do domu po czym gdy już wrócił podjął się wykonywania zmian w skrypcie, po kilku minutach kontakt się urwał, oczywiście Salur otrzymał dostęp do serwera na którym znajdują się pliki, po parunastu minutach odpisał że dziś nie zdąży i tego skończyć więc "możemy umówić się na jutro po 17" w dniu kolejnym zostałem zlany, odczekałem parę dni, napisałem ponownie w dalszym ciągu zostałem zlany, w ten sposób Salur zmarnował mi 3 dni w których mogłem po prostu poszukać kogoś innego. Byłem zlewany do czasu kiedy nie napisałem, że wystawię stosowną opinie w jego temacie na tym forum, w odpowiedzi otrzymałem cytująć

Cytat

Japierdole gościu. Skoro nie odpisuje to znaczy że nie mam czasu i nie przyjmuje zleceń. Poszukaj sobie kogoś innego. Ja mam zbyt dużo zleceń aby brać kolejne. Pisz sobie co chcesz na forum. Mam wyjebane w to, stali klienci i tak zamawiają tylko u mnie. Ell

Uderzając do masakrycznej ilości zleceń, gdyby tak było nie wystawiałbyś tematu na forum.

Nie pozdrawiam, współczuje "stałym klientom".

Edytowane przez JBrzegulski
nycaffjs lubi to
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem mega zadowolony, dobry kontakt, szybka realizacja.. a co najwazniejsze w kazdej chwili mozna napisac i zawsze pomoze ;).

Polecam serdecznie!

Opublikowano
18 godzin temu, eXqup napisał:

Jestem mega zadowolony, dobry kontakt, szybka realizacja.. a co najwazniejsze w kazdej chwili mozna napisac i zawsze pomoze ;).

Polecam serdecznie!

Zobaczysz jak łatwo wyjebią tą jego kod na starcie.

Opublikowano
1 godzinę temu, bigbig napisał:

Zobaczysz jak łatwo wyjebią tą jego kod na starcie.

Oj typie idź gdzieś indziej nabijaj sobie bezsensowne posty...

Ciekawe jest to, że nawet nie zamawiałeś u mnie całej strony tylko same płatności do jakiejś stronki z zagranicznego forum w 2016r za które nawet nie zapłaciłeś.

Chcesz się przekonać o jakości moich usług to zapraszam na priv/gg, ureguluj zaległości i napisz w czym masz problem. Płakanie na forum nic Ci nie zmieni.

Pozdrawiam serdecznie! ;) 

eXqup lubi to

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano
Dnia 12.05.2019 o 18:29, Salur napisał:

Oj typie idź gdzieś indziej nabijaj sobie bezsensowne posty...

Ciekawe jest to, że nawet nie zamawiałeś u mnie całej strony tylko same płatności do jakiejś stronki z zagranicznego forum w 2016r za które nawet nie zapłaciłeś.

Chcesz się przekonać o jakości moich usług to zapraszam na priv/gg, ureguluj zaległości i napisz w czym masz problem. Płakanie na forum nic Ci nie zmieni.

Pozdrawiam serdecznie! ;) 

Ale to ty masz zaległości u mnie wysłałem ci 500zł po czym poleciałeś w chuja z dziurawym kodem na is'a.
Pierwsza lepsza osoba nieznająca się na tym weźmie za darmo od pieczary skrypt niż faszerować się twoim 2k11 kodem.

Opublikowano

Widzę niezły agencik jesteś. Dobra dzięki za opinię która sobie schowam w du**.

Zapraszam do skorzystania z moich usług! ?

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Zdecydowanie jeden z  najlepszych programistów na tym forum, z czystym sumieniem polecam usługi tego pana. ?

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Śmiało mogę polecić! Cierpliwy i bez wątpienia ma wiedzę, i determinacji też mu nie brakuje. Dobry kontakt. Na pewno skorzystam z usług kolegi po raz kolejny. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tego użytkownika. Zlecenie wykonał bardzo szybko, sprawnie i dobrze. Wszystko działa jak należy. Szacunek.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skorzystałem z usług Pawła

Świetny kontakt 

Szybka poprawa błędu jeżeli taki był to tylko z mojej winy ;p 

Elastyczny na systemy, potrzebowaliśmy systemu na stronę zrobił go.

Polecam jak najbardziej!

Salur lubi to

4IifJpp.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na WEB Kodowanie Stron WWW | Systemy na stronę
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

MNabVtd.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Z okazji zbliżających się świąt, przygotowałem dla was promocję.

Wszystkie nowe zlecenia obejmuje zniżka -10%.

Pozdrawiam, Salur

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłbyś zrobić sobie jakąś wizytówkę na gicie. Bo tak w sumie nie wiem co umiesz, jakieś randomowe nazwy dla kogoś kto nie siedzi w zatoce pirackiej.

giphy.gif

Opublikowano
20 godzin temu, Sav napisał:

Mógłbyś zrobić sobie jakąś wizytówkę na gicie. Bo tak w sumie nie wiem co umiesz, jakieś randomowe nazwy dla kogoś kto nie siedzi w zatoce pirackiej.

Hej! Niedługo się pojawi, aktualnie możesz wejść na realne strony które kodowałem i zobaczyć co jak działa. 

• 3 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Promocja -20% na kodowanie stron metin/wizytówki/portfolio do końca tygodnia. 

Zapraszam 🙂 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pan Paweł,

Szybkie wykonanie 

Pełen profesjonalizm 

Dobry kontakt 

Praktycznie 24/h dostępny 

Polecam serdecznie tego Pana !!! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe, że nawet githuba nie ma. Zero potwierdzeń, same vouche jakichś randomów. Ogółem po przekopaniu postów i opinii różnych ludzi, zdecydowanie odradzałbym. 

Zakładam, że strony są stawiane na gotowym szablonie i tylko edytowane pod określonego klienta?