Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tylko 1 b. ważne pytanko... Otóż czy CS-a się ściąga z neta czy kupuje płytę???? Bo na gram.pl znalazłem CS za 44zł...

Nothing to do here.

Opublikowano

jezeli chcesz non steama to sciagasz jezeli steama to kupujesz tylko ze jak kupujesz steama to zawsze kupuj tez klucz :D daj -

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Możesz kupić klucz steam za 12 zł na allegro potem ściągasz steam wpisujesz klucz i ci się cs ściąga lub idziesz do np. empika i kupujesz płytke wraz z kluczem za 49 zł. Jest tez możliwość ściągnięcia counter strike 1.6 non steam daje ci mozliwosc grania na serwerach non steam lecz jest nie legalny :).

Opublikowano

Czyli jeżeli kupie CS-a to gram po prostu fabułę sam nie online, a jak ściągne to tylko inni gracze jak w warrock-u

??? A i coto steam i non steam'

Nothing to do here.

Opublikowano

Po co się wypowiadają osoby , które się nie znają ? Jeżeli zakupisz klucz steam CSa możesz ściągnąc legalnie za darmo . Ważne , że masz kupiony ORYGINALNY klucz steam i jest wszystko ok . Według mnie lepiej tak zrobić i cieszyć się grą na Steam a nie na piratach jechać . Pozdro ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...