Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić Diablo 3?

Fifikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj Fifikaa .

Osobiście polecam Diablo ,bardzo przyjemna gra ale choć część osób się nie zgodzi radziłbym razem z dodatkiem.

Opublikowano
1 minutę temu, Atra napisał:

Witaj Fifikaa .

Osobiście polecam Diablo ,bardzo przyjemna gra ale choć część osób się nie zgodzi radziłbym razem z dodatkiem.

Rozumiem, jaki jest poziom trudności w tej części Diablo? Czy ta gra jest bardzo wymagająca?

Opublikowano
4 minuty temu, Fifikaa napisał:

Rozumiem, jaki jest poziom trudności w tej części Diablo? Czy ta gra jest bardzo wymagająca?

Nie, przy większości build'ów gra jest dość prosta.

Przynajmniej by ją przejść.

Opublikowano

Nie, przy większości build'ów gra jest dość prosta.

Czy są ograniczenia co do maksymalnej ilości osób grających razem? I czy jest dużo graczy ogólnie?

Opublikowano
Przed chwilą, Fifikaa napisał:

Czy są ograniczenia co do maksymalnej ilości osób grających razem? I czy jest dużo graczy ogólnie?

Graczy jest dość dużo, a co do limitu to raczej cztery ale nigdy nie grałem na multi.

Opublikowano
Przed chwilą, Atra napisał:

Graczy jest dość dużo, a co do limitu to raczej cztery ale nigdy nie grałem na multi.

Aha, to super. Czy Diablo 3 jest lepsze od Diablo 2?

Opublikowano

hmm, osobiście nie grałem w drugą część ale słyszałem o niej wiele dobrego.

Moim zdaniem Diablo 2 było super, własnie dlatego zastanawiam się nad kupnem Diablo 3. Czy Diablo 3 jest bardzo wymagające dla komputera?

Opublikowano
2 godziny temu, Fifikaa napisał:

Witam, od dawna się nad tym zastanawiam, czy kupić Diablo 3. Co o tej części gry sądzicie i czy polecacie?

Wszystko zależy od tego, czy lubisz grindowanie - jeśli tak to warto, jeśli jednak nie lubisz siedzieć godzinami robiąc cały czas to samo to nie. Samo kupowanie D3 nie ma sensu jeśli nie masz zamiaru kupować dodatku Reaper of Souls. 

1 godzinę temu, Fifikaa napisał:

Moim zdaniem Diablo 2 było super, własnie dlatego zastanawiam się nad kupnem Diablo 3. Czy Diablo 3 jest bardzo wymagające dla komputera?

Na pewno nie ma aż tak ciekawej fabuły jak w D2. Jeśli będziesz grać na wersji 32 bitowej z wyłączonym pokazywaniem dmga (olbrzymie liczby) to nie powinno być wymagające dla pc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam Diablo 3 i... leży w półce.

Jak dla mnie za proste, dość szybko przechodzi się grę - takie są moje odczucia. Diablo 2 zdecydowanie było lepsze, ale dopóki samemu się nie sprawdzi to się nie będzie wiedziało. ;)

Opublikowano

Diablo 3 nie jest dla siedzenia w fabule bo przechodzi się ją w jeden dzień... 

Diablo 3 trzeba kupić z dodatkiem dla grania online. Grałem przez 5 sezonów, sezon kończy się co 3 miesiące i polega na zdobyciu nagrody sezonowej (w 1 dzień) i na tym się kończy sens grania dalej.

3da3fe8b5fb226b9med.png

Opublikowano

Nie polecam. Nie opłaca się fabuła do przejścia w 1 dzień i ogólnie najlepiej żebyś kupił sobie 2 ponieważ jak zaczynasz od 3 to to nie to samo.

Opublikowano

Powiem tak - kupując wszystko naraz jest według mnie warto choćby dla samej przyjemności pierwszego przechodzenia tej gry i pogrania potem na multi pewien czas. Dlatego myślę, że śmiało możesz sobie pozwolić na zakup D3.

Co do porównania z Diablo 2 - nie mamy o czym rozmawiać. Może i jest dużo więcej możliwości i wszelkich udogodnień w 3 części ale D2 zawsze będzie miało to coś czego nic nie przegoni ( może to tylko sentyment? :) ).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

D3 jako zestaw z dodatkami jak najbardziej się opłaca. Po przejściu gry i wbiciu 70 lvl miałem trochę frajdy przy lootaniu itemów, które jeszcze bardziej wzmacniały moją postać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...