Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty do Dead Trigger 2

NikosPL3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, nie wiem czy pisze w dobrym dziale, gdyż to mój pierwszy wątek

Czy znacie jakies cheaty/hacki do gry Dead Trigger 2? Gra jest na facebooku. Szukałem ale same keyloggery do fb. Mogą być płatne.

PS. Cheat Engine nie działa więc to odpada :/ 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkop, ale widzę że autor odświeża temat więc się wypowiem.

Niestety muszę Ci powiedzieć iż cheaty do gier z Facebook'a są mało spotykane, zazwyczaj są to wirusy bądź keyloggery które będą próbowały wykraść dane do twojego konta oraz zainfekować komputer (W żadnym wypadku nie pobieraj z nieznanych źródeł oraz strony które nie posiadają certyfikatu SSL).

Cheaty pod tą grę dostępne są praktycznie tylko pod wersję mobilną (iOS/Android), choć i do nich nie znalazłem zaufanego źródła iż mój płatny AntyVirus wykrywał w plikach niebezpieczne pliki.

Jedną z opcji jest poszukanie głębiej w internecie bądź granie w tę grę na czysto oraz drugą użycie "Lucky Patchera" (Jeżeli będziesz chciał grać na telefonie) i usunięcie licencji która weryfikuje płatności (Będziesz miał bez limitu pieniądze oraz dodatki za darmo).

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...