Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecny stan Ravii

VeltaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Orientuje się ktoś co słuchać na Ravii? Chciałbym pograć na klasycznym hardzie bez zbędnych systemów, nowości. Ile graczy można tam spotkać czy administracja jeszcze się pokazuje czy już ma wywalone czy po prostu jest jeszcze sens wracania to tego serwera.

Opublikowano

Jeśli chcesz zagrać na takowym serwerze, lepiej zagrać na Ravie - podobny do Ravii tylko, że niedawno wystartował. Jest tam więcej graczy i bardziej aktywna administracja, więc moim zdaniem na tą starszą edycję nie ma co wracać.

Opublikowano
14 godzin temu, Aive napisał:

Jeśli chcesz zagrać na takowym serwerze, lepiej zagrać na Ravie - podobny do Ravii tylko, że niedawno wystartował. Jest tam więcej graczy i bardziej aktywna administracja, więc moim zdaniem na tą starszą edycję nie ma co wracać.

Prezentacja wygląda ciekawie jednak odrzucają mnie 6 skille.  

Opublikowano
3 godziny temu, VeltaR napisał:

Prezentacja wygląda ciekawie jednak odrzucają mnie 6 skille.  

Rozumiem, niestety moim zdaniem nie opłaca się wracać na "pierwszą odsłonę", że tak to ujmę. Możesz oczywiście sam sprawdzić, ale według mnie lepiej wybrać inny serwer o podobnych parametrach. Oczywiście w poszukiwaniach możemy pomóc w temacie, który linkuję poniżej. (;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...