Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] MultiGaming.pl - Hosting TS3

`Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 2015-2016 używałem slotówki i zero zastrzeżeń jedyna wada cena za sloty, ale już wiem jak to funkcjonuje [przynajmniej legalnie] a na chwilę obecną nie wiem jak jest, raczej też stabilnie ale na voice vps bym nie ryzykował bo nie ma filtracji tak jak w lutym na net-speaku. Dopiero potem kupili dodatkowe filtry jak ze 100mb/s lecieli xD 

Plusy voice vps to to że za 20 złoty utrzymasz na nim 512 osób 

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano
40 minut temu, muchomor321 napisał:

w 2015-2016 używałem slotówki i zero zastrzeżeń jedyna wada cena za sloty, ale już wiem jak to funkcjonuje [przynajmniej legalnie] a na chwilę obecną nie wiem jak jest, raczej też stabilnie ale na voice vps bym nie ryzykował bo nie ma filtracji tak jak w lutym na net-speaku. Dopiero potem kupili dodatkowe filtry jak ze 100mb/s lecieli xD 

Troszku mnie rozbawiłeś mówiąc, że usługa VoiceVPS nie ma ochrony, z usługi VoiceVPS korzystam od 01.05.2017 i nie mam z nią żadnych problemów tym bardziej z atakami także z ręką na sercu jako klient owego hostingu polecam wszystkim.

Żeby nie być gołosłownym i nie robić dramy wśród napinaczy SS z mojego panelu :)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Stabilny i bezpieczny hosting

Dwa lata temu korzystałem ze slotówki, później z voice vps'a i nie było żadnych problemów.

Jeżeli masz oryginalną licencję to jak najbardziej możesz się tam przenosić, a szczegóły możesz ustalić z supportem, szybko odpisują i na pewno się z nimi dogadasz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Poker Face. napisał:

Troszku mnie rozbawiłeś mówiąc, że usługa VoiceVPS nie ma ochrony, z usługi VoiceVPS korzystam od 01.05.2017 i nie mam z nią żadnych problemów tym bardziej z atakami także z ręką na sercu jako klient owego hostingu polecam wszystkim.

Żeby nie być gołosłownym i nie robić dramy wśród napinaczy SS z mojego panelu :)

Właśnie chciałem zakupić VoiceVPS.. bo opinie na temat tego hostingu są różne. :)

Opublikowano
32 minuty temu, CookieOffcial napisał:

Właśnie chciałem zakupić VoiceVPS.. bo opinie na temat tego hostingu są różne. :)

Myślę, że najlepszymi opiniami będą opinie właścicieli większym serwerów ts3, którzy stoją na multigaming.pl mogę kilku podesłać, których znam

na PW mogę podesłać, bo mi moderacja edytuje :D

Opublikowano

xD.png

Ja tam już nic więcej nie piszę xD kto ma mózg to wie o co chodzi z tym zdjęciem 

gówno burzy nie tworzę bo jestem neutralny, ale żeby taki fail zrobić xD 

koncze juz pisanie postów pod firmami hostingowymi bo tylko to mój czas marnuje na odpisywanie i kłócenie się. Jeżeli ktoś chciałby poznać opinię na temat jakiegoś hostingu to pw ponieważ mogę powiedzieć że testowałem już wszystko z zagranicy aż po polskie / chińskie / Tureckie hostingi, jak zwał tak zwał ;d 

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano

Jestem na tym forum od 2013. Jedyne co tutaj robię to obserwuje tematy jednak zainteresowała mnie dyskusja nt. mojego obecnego dostawcy serwerów ts3 i tyle. Obserwując Twoje posty prezentujesz się jako niejaki gimnazjalny hakiero

Opublikowano

Hosting jest godny polecenia od ostatnich zmian jest dużo na plus, również rozmawiałem z pewnym panem z ich Supportu i jest już robiony również nowy rozbudowany panel więc to duży plus ;)

Od przejścia z pewnej firmy do nich jest o wiele lepiej, również mam pełen dostęp do serwera nie jak tam :D

Support: 9,5/10

Odpieranie ataków: 10/10

Ocena ogólna: 10/10 ;)

Polecam jak najbardziej, cena również przystępna, a przy współpracy tak jak ja mam dostajesz zniżkę :P

Opublikowano
20 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Hosting jest godny polecenia od ostatnich zmian jest dużo na plus, również rozmawiałem z pewnym panem z ich Supportu i jest już robiony również nowy rozbudowany panel więc to duży plus ;)

Od przejścia z pewnej firmy do nich jest o wiele lepiej, również mam pełen dostęp do serwera nie jak tam :D

Support: 9,5/10

Odpieranie ataków: 10/10

Ocena ogólna: 10/10 ;)

Polecam jak najbardziej, cena również przystępna, a przy współpracy tak jak ja mam dostajesz zniżkę :P

A współpraca na czym polega, jeśli można wiedzieć..?

Opublikowano
12 minut temu, CookieOffcial napisał:

A współpraca na czym polega, jeśli można wiedzieć..?

Jest kilka opcji ;) 

Ja przykładowo otrzymałem za darmo od nich VVPS na pewien okres oraz 15% zniżki na niego na zawsze za promowanie hostingu (Nie chamsko) na forach, stronach oraz polecanie go na moim profilu Facebook i Steam, przykładowo jeśli VVPS kosztuje 20 zł to możesz załatwić go nawet za te 10 zł :) Co jak na takie serwery to jest cena wyśmienita.

Opublikowano
35 minut temu, xɘrtiz napisał:

Jest kilka opcji ;) 

Ja przykładowo otrzymałem za darmo od nich VVPS na pewien okres oraz 15% zniżki na niego na zawsze za promowanie hostingu (Nie chamsko) na forach, stronach oraz polecanie go na moim profilu Facebook i Steam, przykładowo jeśli VVPS kosztuje 20 zł to możesz załatwić go nawet za te 10 zł :) Co jak na takie serwery to jest cena wyśmienita.

I to jest według ciebie obiektywna opinia? promujesz hosting bo masz z tego korzyść ... zostawiam bez komentarza.

Opublikowano
Przed chwilą, osobnik napisał:

I to jest według ciebie obiektywna opinia? promujesz hosting bo masz z tego korzyść ... zostawiam bez komentarza.

Opinie wyraziłem kilka komentarzy wyżej mój drogi, nie dotyczy to twojego "net-speaka" to tu nie wchodź bo zaraz znowu zarzucisz jakiś farmazon na temat MG. 

Opublikowano
5 minut temu, xɘrtiz napisał:

Opinie wyraziłem kilka komentarzy wyżej mój drogi, nie dotyczy to twojego "net-speaka" to tu nie wchodź bo zaraz znowu zarzucisz jakiś farmazon na temat MG. 

Chodzi o sam fakt, że nie możesz być w pełni obiektywny jeżeli czerpiesz jakikolwiek korzyści z promowania hostingu (nawet jeżeli nie miałeś zamiaru tu tego robić).

-------------------------------------

W mojej ocenie hosting jest okej, co nie zmienia faktu, że moim zdaniem net-speak (przynajmniej jeżeli chodzi o ofertę slotową) jest lepszy. [Co do VoiceVPS się nie wypowiem, ponieważ nigdy nie posiadałem.]

Opublikowano

Po pierwsze net-speak nie jest mój...

A trzymając się twojej opinii to jaka ona będzie skoro ci za nią płacą? wiesz że dałeś dupy z tym że napisałeś że masz od nich za free vvps tylko po to byś promował hosting :v i coś mi się wydaje że nie tylko ty hehe :1305_wave_tone1:

Opublikowano
1 minutę temu, carbonx napisał:

Chodzi o sam fakt, że nie możesz być w pełni obiektywny jeżeli czerpiesz jakikolwiek korzyści z promowania hostingu (nawet jeżeli nie miałeś zamiaru tu tego robić).

-------------------------------------

W mojej ocenie hosting jest okej, co nie zmienia faktu, że moim zdaniem net-speak (przynajmniej jeżeli chodzi o ofertę slotową) jest lepszy. [Co do VoiceVPS się nie wypowiem, ponieważ nigdy nie posiadałem.]

Przynajmniej jeden który rozwinął zdanie porządnie :D

8 minut temu, osobnik napisał:

Po pierwsze net-speak nie jest mój...

A trzymając się twojej opinii to jaka ona będzie skoro ci za nią płacą? wiesz że dałeś dupy z tym że napisałeś że masz od nich za free vvps tylko po to byś promował hosting :v i coś mi się wydaje że nie tylko ty hehe :1305_wave_tone1:

Mój drogi nie mam za darmo, jeśli chcesz to ci prześle screeny z tego jak za niego płacę ale małą cenę z powodu że mam zniżkę ;) Z ich strony to jest dobre że dają VVPS za darmo przykładowo na testy bez zastrzeżeń.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

#Zaaktualizuję swoją wypowiedź od poprzedniej.

MultiGaming.pl mimo, że się rozwija to jest wart polecenia. Coś się psuje na serwerze to p. Spoofy od razu wbija i wszystko naprawione. Miła obsługa, a rzecz w tym, że multigaming jest bardzo tani niż ts3bahu to wolę wybrać multi..

Opublikowano
2 godziny temu, ωιє∂źмιи. napisał:

#Zaaktualizuję swoją wypowiedź od poprzedniej.

MultiGaming.pl mimo, że się rozwija to jest wart polecenia. Coś się psuje na serwerze to p. Spoofy (DejmieN) od razu wbija i wszystko naprawione. Miła obsługa, a rzecz w tym, że multigaming jest bardzo tani niż ts3bahu to wolę wybrać multi..

Trzeba byc ostatnim debilem żeby dejmienka wpuścić na serwer a jeżeli hosting daje takiej osobie jakie kolwiek uprawnienia to znaczy że to nie jest hosting, bo jak można wyjasnić że osoba która przez lata była odpowiedzialna za ataki ddos teraz jest zajebistym suportem tej firmy? czy wyrażał ktos zgodę na to aby dejmienek grzebał komuś w uprawnieniach?

czy tu ktoś myśli jak coś pisze czy nikt nie zna ludzi o których pisze?

Bo to na chwile obecną jakieś pojebane jest.

Pozdrawiam dejmienka za jego ddosy  (środkowym palcem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...