Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimtec & GoS eksperyment

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dziś aimtec'a. Będę grał na legitnie expionym koncie, zobaczymy jak długo wytrzymam. Będę dawał znać na bieżąco w tym temacie.

Data zakupu:17.10.2017

Sprawdzam od dziś GoS Internal na świeżo założonym koncie z 1 lvlem.

Data rozpoczęcia:9.11.2017

Opublikowano

Dawaj znać od razu po kilku grach jak działają skrypty, też chciałbym kupić, ale nie wiem czy lepiej brać Vip'a na BoL'u czy Aimtec'a

Opublikowano
21 minut temu, happi napisał:

tylko konto stracisz

Kurwa a po co jest to forum ? Typie jak Ci szkoda kont to po chuj w ogóle włazisz na takie fora? 

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano
1 minutę temu, magram12 napisał:

Kurwa a po co jest to forum ? Typie jak Ci szkoda kont to po chuj w ogóle włazisz na takie fora? 

?

te forum to nie community cheatów już ze 3 lata

k3HeXgc.png

• Creative zmienił(a) tytuł na [Inne] Aimtec eksperyment
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, mój komputer nie był sprawny przez ponad tydzień, więc nie miałem jak grać.

Odkąd kupiłem aimteca zagrałem na świeżym koncie recznie lvlowanym 4(CZTERY) gry. Dzisiaj zainstalowałem lola odnowa na komputerze i zgadnijcie, konto zbanowane :) Grałem bez evade jako adc.

Opublikowano

Riot sie wycwanił i wziął sie za dupy skrypterom, teraz wszystko jesst w sumie dd. Ja grałem na Eb z jakieś 4 miesiące, praktycznie full odpał. Adc  + evade. Odziwo konto się ostało mimo, że kilka razy ktoś mi pisał, że leci reporcik bo to zwyczajnie widać. Ale moim zdaniem to czysty fart i tak czy siak dopie*dolą każdego.

Projekt upadł.

Opublikowano

Sam szukam, bo chcialem podpatrzeć kilka funkcji żeby zrobić naszego polskiego bota mpc... 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • Aive zmienił(a) tytuł na Aimtec & GoS eksperyment

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...