Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z interface Gladormt2

kacpero201200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam przykry problem . Gdy loguję się do gry nie widzę okien od skilli , również w ekwipunku jakby przezroczyste . Czy znacie na to może jakiś sposób? Byłbym również wdzięczny za jakieś podpowiedzi żeby dodać nowy interface wraz z poradnikem . Za każdą udzieloną pomoc dziękuję . :10_wink:  A tak się to prezentuje 

23030566_744675915733432_80028806_o.jpg

Opublikowano
11 minut temu, kacpero201200 napisał:

Tak , bardzo dużo razy .

A nie blokuje Ci coś pobrania jakiegoś pliku? Korzystasz z antywirusa?

Poza tym, problem występuje od początku gry na serwerze?

Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

A nie blokuje Ci coś pobrania jakiegoś pliku? Korzystasz z antywirusa?

Poza tym, problem występuje od początku gry na serwerze?

Antywirusa również wyłączałem przy aktualizacji itp lecz bez powodu .  Tak , podobną rzecz miałem kiedy grałem na Samia.pl lecz z nikim się nie kontaktowałem . A jednak ten problem przeszkadza w grze , tym bardziej na nowym serwerze na którym rozpocząłem przygodę ( Glador ).

Opublikowano

1 minutę temu, kacpero201200 napisał:

Antywirusa również wyłączałem przy aktualizacji itp lecz bez powodu .  Tak , podobną rzecz miałem kiedy grałem na Samia.pl lecz z nikim się nie kontaktowałem . A jednak ten problem przeszkadza w grze , tym bardziej na nowym serwerze na którym rozpocząłem przygodę ( Glador ).

Skoro miałeś taki problem również na Samii to nie jest kwestia nie do końca pobranego clienta czy coś w ten deseń.

Szukałbym w twoim komputerze:

- Spróbuj reinstalować sterowniki kary graficznej i directx

- Pobaw się configiem: próbuj z różnymi rozdzielczościami, z ustawieniami cpu/gpu

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Ups... napisał:

Skoro miałeś taki problem również na Samii to nie jest kwestia nie do końca pobranego clienta czy coś w ten deseń.

Szukałbym w twoim komputerze:

- Spróbuj reinstalować sterowniki kary graficznej i directx

- Pobaw się configiem: próbuj z różnymi rozdzielczościami, z ustawieniami cpu/gpu

Patrzyłem w config już lecz nie pomogło .

Opublikowano
2 minuty temu, Ups... napisał:

@DarkSince.

Nikt nie pomoże Ci lepiej, jak technik tego serwera.

Tylko jak się z nim skontaktować ? Szczerze wątpie że to naprawie. Ale może istnieje coś konkretnego , np żeby nowy interface wstawić lub jaki direct x jest potrzebny pod metina , nie mam pojęcia.

Opublikowano
4 minuty temu, kacpero201200 napisał:

Tylko jak się z nim skontaktować ? Szczerze wątpie że to naprawie. Ale może istnieje coś konkretnego , np żeby nowy interface wstawić lub jaki direct x jest potrzebny pod metina , nie mam pojęcia.

Przecież go oznaczyłem, poza tym masz support i forum gladora. Nie, w dzisiejszych czasach, każdy z clientów jest zbudowany inaczej, a administratorzy starają się ograniczyć możliwość ich modyfikacji przez osoby "z zewnątrz".

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Przecież go oznaczyłem, poza tym masz support i forum gladora. Nie, w dzisiejszych czasach, każdy z clientów jest zbudowany inaczej, a administratorzy starają się ograniczyć możliwość ich modyfikacji przez osoby "z zewnątrz".

Dzięki :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...