Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] moja opinia o net-speak

MagicalFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie mojego wywody pragnę powiedzieć ze firma net-speak to jedno wiele dziadostwo 

na stronę głównej owej firmy istnieje zapis o ochronie ddos 

-IfWtO4KQiiKXXmHmnqmpg.png

lecz w regulaminie usług znajdującego sie w podstronę  https://net-speak.pl/regulamin/Regulamin.pdf

§ 6 

IIxrt1iFTAO0h28Yx7h8yA.png

tego chyba już nie muszę omawiać ten wpis mówi wszystko 

niestety co do samego supportu masakra szyciej blokują konto za negatywna opinie nic pomagają w przypadku jakichkolwiek problemów 

w przypadku ddos łatwiej powiedzieć ze nich sie nich nie dzieje nic wyfiltrowac 

i na koniec perełka ze screenem zablokowania konta za negatywną wypowiedz gdzie jest wolnosć słowa .. 

hJPw5g3LScGT0DQ3zc1ZRA.png

a i jeszcze jedno statystyki na stronie głównej 

OAEFmLdYRreivqI7TLX9Aw.png

na samym gametracker znajduje sie 8693 + tsy NR wiem o tym ze każdy musi dodac swojego tsa na te liste ale co nie umniejsza tego ze firma net-speak wedle ich wyliczeń miała by u siebie całego gametracker chyba komuś sie coś pomyliło i dodał sobie pare cyferek 

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahah, Niby VOICE VPS anty ddos a tutaj niespodzianka nie ponoszą odpowiedzialności za ataki ddos.

Cenzura opinii no nieźle chyba firma powinna przyjąć opinie na klatę nie ważne jakie to by były.

Jeszcze przyjmowanie cracków tragedia... Ciekawe co będzie jak wejdzie nowy system licencyjny :D. Chyba net-speak straci trochę klientów.

Nie polecam

logo.png

Opublikowano
1 minutę temu, Yukiszider napisał:

Jeszcze przyjmowanie cracków tragedia... Ciekawe co będzie jak wejdzie nowy system licencyjny :D. Chyba net-speak straci trochę klientów.

Nie polecam

"Grazyna " będzie miała pełno roboty odpisywac na Tickety typy "mój ts nie działa" 

Opublikowano
Przed chwilą, MagicalFire napisał:

"Grazyna " będzie miała pełno roboty odpisywac na Tickety typy "mój ts nie działa" 

Wyłącz i włącz komputer powinno pomóc :D

logo.png

Opublikowano

Najgorszy Hosting jaki może być nie dbają  o bezpieczeństwo klientów piszą wielkim napisem Anty-DDos a czekasz na odpowiedź w supporcie nawet 3 dni gdzie piszą że mają bardzo solidny support troszkę śmiechu wartę i to jest solidna firma która nawet nie updatuje nginx od kilku lat są po prostu zacofanym hostingiem a uważają się za jedną z największych firm w Polsce a tak naprawdę tracą tych klientów za swój stosunek do nich Nie wspomnę o kilku dniowych atakach na firmę net-speak gdzie odpisywali że to nie jest ich problem Serdecznie nie polecam tego gównianego hostingu.

Opublikowano

A więc :D

Netspeak jest chujowy moim zdaniem niby taka ochron anty ddos a chuja działa 1 atak i leci xD

Nie polecam :v

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano
Przed chwilą, KlaKierrr napisał:

A więc :D

Netspeak jest chujowy moim zdaniem niby taka ochron anty ddos a chuja działa 1 atak i leci xD

Nie polecam :v

Miałem kiedyś tam serwer napisałem do supportu że mój ts ma ddosy. A oni piszą że nie było ataku. XDDDD

logo.png

Opublikowano
1 minutę temu, Yukiszider napisał:

Miałem kiedyś tam serwer napisałem do supportu że mój ts ma ddosy. A oni piszą że nie było ataku. XDDDD

no ja tak samo serwer latał jak Hanka w kartonach a support olewka

Opublikowano

Zgadzam się z opinią oraz przedstwionymi dowodami osobę, która dodała posta proszę o zrobienie SS strony z aktualnej chwili aby zaniedługo pokazać jak się zmienił regulamin i strona główna.
net-speak nie polecam. Popieram za to TS3Bahu za doskonały support i stabilnośc.

Opublikowano
4 minuty temu, Yukiszider napisał:

2 minuty temu, MagicalFire napisał:

no ja tak samo serwer latał jak Hanka w kartonach a support olewka

dokładnie xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Pompaspeak jakoś się trzyma... Więc nie wiem do czego dążycie. Jakoś z rok temu mieliśmy z nimi współprace i na prawdę nie było żadnych problemów. Może teraz coś się zmieniło? Nie wiem...

Opublikowano
32 minuty temu, wojcio935 napisał:

Więc nie wiem do czego dążycie.

napisałem wyraźnie 

po 1 aby przestali oszukiwać 

po 2 aby nie blokowali za negatywa 

po 3 co ma pompa speak do opinii która dotyczmy mnie a nie ich sa tam maja prawo być 

Opublikowano
2 minuty temu, MagicalFire napisał:

po 3 co ma pompa speak do opinii która dotyczmy mnie a nie ich sa tam maja prawo być 

Może dlatego, że mają tam swój serwer? Może dlatego, że w regulaminie jest napisane: "Net-speak nie ponosi odpowiedzialności za ataki ddos" a jakoś nie mają problemu z ddosami? Możliwe, że jakoś dogadali się w sprawach ataków.

Po drugie: Nie wiemy jaką opinie wystawiłeś. Może tam były przekleństwa? Może były obraźliwe słowa? Magiczna kula i fusy nic nam nie podpowiadają...

Opublikowano

Ogólnie sam korzystam z net-speak i wyżej opinie kolegów są troszkę naciągane ...

1 godzinę temu, Mati™. napisał:

Najgorszy Hosting jaki może być nie dbają  o bezpieczeństwo klientów piszą wielkim napisem Anty-DDos a czekasz na odpowiedź w supporcie nawet 3 dni gdzie piszą że mają bardzo solidny support troszkę śmiechu wartę i to jest solidna firma która nawet nie updatuje nginx od kilku lat są po prostu zacofanym hostingiem a uważają się za jedną z największych firm w Polsce a tak naprawdę tracą tych klientów za swój stosunek do nich Nie wspomnę o kilku dniowych atakach na firmę net-speak gdzie odpisywali że to nie jest ich problem Serdecznie nie polecam tego gównianego hostingu.

Nigdy nie przytrafiła mi się sytuacja obym musiał czekać na odpowiedź na ticket dłużej niż 3godz.

Support u nich support jest praktycznie "24/7" nie ważne czy napiszę o 24 czy w niedziele oni i tak odpiszą :D

Szybkość odpowiedzi na ticket też jest zależna od tego jak sformułujesz ticket.

1 godzinę temu, Yukiszider napisał:

hahahah, Niby VOICE VPS anty ddos a tutaj niespodzianka nie ponoszą odpowiedzialności za ataki ddos.

Cenzura opinii no nieźle chyba firma powinna przyjąć opinie na klatę nie ważne jakie to by były.

Nie polecam

Jeżeli ochrona jest taka słaba to powiedz mi niby czemu mają tylu klientów ?

Szczególnie opinie od klientów ts3bahu którzy nigdy nie mieli usługi na net-speak i założyli tylko konto po to żeby napisać negatywną opinię :D

Żaden hosting tobie nie będzie ponosił odpowiedzialności za to że w hosteam będą mieli jakąś awarię 

1 godzinę temu, MagicalFire napisał:

OAEFmLdYRreivqI7TLX9Aw.png

na samym gametracker znajduje sie 8693 + tsy NR wiem o tym ze każdy musi dodac swojego tsa na te liste ale co nie umniejsza tego ze firma net-speak wedle ich wyliczeń miała by u siebie całego gametracker chyba komuś sie coś pomyliło i dodał sobie pare cyferek 

Większość serwerów to są pewnie serwery slotowe i zapewne dla tego jest tak duża liczba :D

Weź też to pod uwagę że net-speak pierwszy na Polskim rynku wprowadził sprzedaż serwerów ts3

Opublikowano

Dobra, no to rozpoczynamy gówno burze :D

Po, pierwsze nie mogę z ludzi którzy mają serwery na ts3chlebaku i się tu wypowiadają xDDD
Bo na pomoc huntera czeka się dłużej niż na załadowanie się tego forum xDDD
Jeżeli uważacie że ochrona DDoS na net speaku jest słaba pokażcie mi jak wywalacie mojego tsa bądź flamespeaka lubi inne tego typu serwery czekam hakerki <3
Czekanie 3 dni na support śmieszne 
BQAe8jl.png

Jeszcze jakieś śmieszne wypowiedzi ludzi którzy mają serwery na ts3 chlebaku? <3

Opublikowano

Polecam znajomość języka Polskiego. Gdybyś rozumiał swój ojczysty język, zrozumiałbyś o co chodzi w regulaminie.

Cytat

Net-Speak nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe w wyniku:

- kataklizmów (powódź, huragan, pożar itp.) oraz działania czynników lub osób trzecich (dostawa energii elektrycznej, awarie sprzętu lub awarie łącz telekomunikacyjnych, ataki DDoS).

Tu chodzi bardziej o to, że jak DDOS rozjebie Ci stronę albo TeamSpeak'a to oni nie biorą za to odpowiedzialności - oni tylko hostują, są pośrednikiem. Oni to nie policja Internetu. To Ty odpowiadasz za to czy Twoja aplikacja jest stosownie zbackupowana, zabezpieczona przed np. code injection. Oczekiwanie np. że NetSpeak będzie odpowiadać za debilizm "programistów" z firmy TeamSpeak, pokazuje Twoje idiotyczne oraz dziecinne podejście do "prowadzenia" serwera głosowego.

A propos gametrackera - Ty naprawdę sądzisz że odkryłeś Amerykę i udowadniasz że oszukują? Czy każdy, prywatny, 3, 4, 10, 20, 30 slotowy TS jest na GameTrackerze? Polecam. Zastanów się. Czy to czarna magia, że grupa kolegów chce prywatnego TS'a dla paczki 5 osób? Policz sobie ile osób w Twojej pobliskiej szkole, psychiatryku czy miejscu pracy ma takowy prywatny serwer.

Support - hmm, sądzę że jak wysłałeś wiadomość typu "internet się zepsuł, pomuż i dej na nowy bo mam horom curke" to nie dziwie się że zostawili ten ticket w cholerę i zajęli się osobą która opłaciła produkt, napisała od A-Z w czym jest problem, była w stanie przedstawić dowody na teze i opisac dokładnie czego oczekuje od Supportu. Dziwo o dziwo, support to też ludzie, i osoba z zespołu nie będzie siedziała i się domyślała co miałeś na myśli.

Co do response time, proszę bardzo:

vrmRHLj.png

Wystarczy konkret, bycie człowiekiem. 

Okej - jedno przyznam rację - strona dupy nie urywa, przypomina PRL i Dreamweavera ale chłopaki skupili się na jakości usług a nie pięknej etykiecie - za dużo firm robi na odwrót i wychodzi jak wychodzi (czyt.np. Mintshost ale to temat na osobną rozmowę XD).

Pozdrawiam również konta Multigaming które w tak piękny sposób wypowiadają się w tym temacie, pokazując bardzo wysoki poziom BOK oraz zaawansowania myśli marketingowej na miarę cebulandii aka Polski.

Życze sukcesów,

Pantoflarz.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

O widzę że banda ts3bahu ma nową akcję marketingową, wasze bzdury, kłamstwa i pomówienia są coraz bardziej żenujące, ts3bahu upada skoro już takie rzeczy się dzieją, net-speak był i będzie najlepszy.

Możecie se pisać :) hehe a cracki .. to już naprawdę total bzdura.

Opublikowano
14 minut temu, osobnik napisał:

O widzę że banda ts3bahu ma nową akcję marketingową, wasze bzdury, kłamstwa i pomówienia są coraz bardziej żenujące, ts3bahu upada skoro już takie rzeczy się dzieją, net-speak był i będzie najlepszy.

Możecie se pisać :) hehe a cracki .. to już naprawdę total bzdura.

dodajmy jeszcze prostą statystykę na którą zwrócił mi uwagę Pan z NetSpeak'a. Poprosiłem o wypowiedz w kwestii tego tematu "na poziomie" i mimo tego że poziom dyskusji jest na mega niskim poziomie, Pan z Supportu był w stanie odnieść się do wszystkich Twoich "wywodów":

Cytat

Wskazują jasno, kto tu jest liderem - nie wspomnę już o tym że multigaming w teorii nie ma nawet serwera w Polsce na którym hostuje stronę, lecz korzysta z OVH pod to :)

Cytat

Co do naszych statystyk na stronie głównej:
owszem są prawdziwe a nawet zaniżone gdyż nie ma tam uwzględnionych klientów vps openvz i vps kvm gdyż nie mamy dostępu do query aby listować klientów online tych usług.

Polecam. 

Cytat

Wzmianki o crackach? a kto je blokuje i bierze od ponad 2 lat czynny udział w tworzeniu nowej wersji serwera i klienta? Czyje algorytmy zostały wykorzystane przez teamspeak.com w wdrażanej wersji serwerowej i klienckiej?
Ludzie za mało wiedzą i za dużo spekulują.

No właśnie - potwierdzenie czegoś co już ktoś wcześniej napisał i potwierdza prestiż tej marki oraz jej powodzenie na rynku.

Cytat

Co do ts3bahu i multigaming.pl, już nie jeden ich klient przyznał się do tego że reklamuje ich za to że dostał usługę za free (wręcz dostał taki nakaz) czy to jest normalne? to tylko i wyłącznie świadczy o niskim poziomie tych firm.

Również potwierdzenie patologii ts3chlebaka oraz wzorowej metody marketingu o którym wspomniałem wcześniej :)

Cytat

P.S. serwerów w Polsce jest znacznie więcej niż im się wydaje, ponad 90% serwerów ts3 w Polsce należy do net-speak.pl a licznik ze strony głównej pokazuje rzeczywistą liczbę klientów teamspeak3, voice vps i mumble.

również potwierdzenie moich słów, dziękuje bardzo, pozdrawiam.

Wystarczyło napisać ticketa, poprosić o sprostowanie, a szczerze powiem, byli w stanie lepiej argumentować Twoje debilne wypociny niż Ty byłeś w stanie te wypociny skleić w jedną całość.

Dyskusję uważam za skończoną, pozdrawiam.

(wszystkie cytaty zostały upublicznione za pisemną zgodą firmy NetSpeak - dowód w postaci screena mogę przekazać moderacji)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
1 godzinę temu, Pantoflarzek napisał:

dodajmy jeszcze prostą statystykę na którą zwrócił mi uwagę Pan z NetSpeak'a. Poprosiłem o wypowiedz w kwestii tego tematu "na poziomie" i mimo tego że poziom dyskusji jest na mega niskim poziomie, Pan z Supportu był w stanie odnieść się do wszystkich Twoich "wywodów":

Wskazują jasno, kto tu jest liderem - nie wspomnę już o tym że multigaming w teorii nie ma nawet serwera w Polsce na którym hostuje stronę, lecz korzysta z OVH pod to :)

Polecam. 

No właśnie - potwierdzenie czegoś co już ktoś wcześniej napisał i potwierdza prestiż tej marki oraz jej powodzenie na rynku.

Również potwierdzenie patologii ts3chlebaka oraz wzorowej metody marketingu o którym wspomniałem wcześniej :)

również potwierdzenie moich słów, dziękuje bardzo, pozdrawiam.

Wystarczyło napisać ticketa, poprosić o sprostowanie, a szczerze powiem, byli w stanie lepiej argumentować Twoje debilne wypociny niż Ty byłeś w stanie te wypociny skleić w jedną całość.

Dyskusję uważam za skończoną, pozdrawiam.

(wszystkie cytaty zostały upublicznione za pisemną zgodą firmy NetSpeak - dowód w postaci screena mogę przekazać moderacji)

Odwołam się tylko do części posta bo ogólnie mnie bawi ta cała "gówno burza" XDDD

Możesz przekazać tam supportowi moje zapytanie.

Statystyki łatwo sprawdzić po ruchu na domenę główną:

net-speak: 
https://myip.ms/info/whois/178.217.190.134/k/1748160590/website/net-speak.pl

ts3bahu:
https://myip.ms/info/whois/178.217.186.148/k/3748204726/website/ts3bahu.com

multigaming:
https://myip.ms/info/whois/193.70.94.28/k/158657659/website/multigaming.pl

Co te statystyki mają do realnego ruchu na stronie / domenie? XDD 
Przecież to nie ma powiązania ze stroną kompletnego. Skąd oni biorą te statystyki? Z fusów? 
W dzisiejszych czasach nawet google analytics nie daje 100% prawidłowego pomiaru w dobie wszechobecnego adblocka :) 

No póki co 'support' tam się wiedzą popisuje. To ja wole poczekać nawet 3h na odpowiedz ja tu było sugerowane i dostać coś konkretnego niż dostawać taki bełkot byle być lepszym xD

PS:

Jak można brać na serio jakiś raport ze strony, która wygląda jak z prl'u XD? Nie wiem w jakim tam się świecie obracają w supporcie ale podają takie nierzetelne źródło informacji no no Panie Mariuszu. Jak tak można? 

Opublikowano
3 minuty temu, Matex. napisał:

Odwołam się tylko do części posta bo ogólnie mnie bawi ta cała "gówno burza" XDDD

net-speak: 

ts3bahu:

multigaming:

Przecież to nie ma powiązania ze stroną kompletnego. Skąd oni biorą te statystyki? Z fusów? 
W dzisiejszych czasach nawet google analytics nie daje 100% prawidłowego pomiaru w dobie wszechobecnego adblocka :) 

No póki co 'support' tam się wiedzą popisuje. To ja wole poczekać nawet 3h na odpowiedz ja tu było sugerowane i dostać coś konkretnego niż dostawać taki bełkot byle być lepszym xD

PS:

Jak można brać na serio jakiś raport ze strony, która wygląda jak z prl'u XD? Nie wiem w jakim tam się świecie obracają w supporcie ale podają takie nierzetelne źródło informacji no no Panie Mariuszu. Jak tak można? 

Sam se pisz "zapytanie", nie jestem czyjąś sekretarką, a na pewno nie Twoją. Tfu.

Statystyki mają to, ze w momencie pisania poprzedniego postu, w panelu netspeak i na stronie siedziało około 300 osób - maksymalny ruch dzienny w przypadku obu tych małych pchełek które nazywamy firmami :)

Porównania własne wymyślaj, a nie kopiujesz moje, papugo <3

Wracając a propos tematu bo zaraz pojawi sie ochrona zacnego forum i uzna offtopic.

Korzystam z ich usług od prawie roku.

Ani razu nikt serwera nie wywalił - polecam, zapraszam.

Jeśli ktoś ma zamiar prowadzić dyskusję na poziomie, mogę dalej w niej uczestniczyć, tymczasem uznaję temat za wyczerpany i kończe moje zacne wywody - miłego wieczorku.

Pozdrawiam

Opublikowano
29 minut temu, Matex. napisał:

net-speak: 

ts3bahu:

multigaming:

PS:

I odezwał się wielki support ts3chlebaku ile razy był płacz jak na ts3chlebaku że coś się komuś stało na serwerze a ty jedyne co mogłeś zrobić to dzwonić do rumuna bo sam nic nie możesz coś się stanie na serwerze to czekaj sobie 24h aż rumunowi zechce się dupe ruszyć i pomóc ?

Ja z całego serduszka mogę polecić net speaka korzystam z ich usług od kilku miesięcy i nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu ❤️

Opublikowano
3 minuty temu, Konkol00 napisał:

I odezwał się wielki support ts3chlebaku ile razy był płacz jak na ts3chlebaku że coś się komuś stało na serwerze a ty jedyne co mogłeś zrobić to dzwonić do rumuna bo sam nic nie możesz coś się stanie na serwerze to czekaj sobie 24h aż rumunowi zechce się dupe ruszyć i pomóc ?

Ja z całego serduszka mogę polecić net speaka korzystam z ich usług od kilku miesięcy i nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu ❤️

Ale @Konkol00czy ty musisz obrażać? Czy nie umiesz napisać jak cywilizowany człowiek kulturalnie? Bo widzę że nie czy tak trudno napisać TS3BAHU? Serio? Nie wiem może nie umiesz to mam dla ciebie taki lifehack 

1. ZAZNACZASZ TEKST [ TS3BAHU ] (Bez nawiasów)

2. WYKONUJESZ SKRÓT KLAWISZOWY ( CTRL + C ) 

3. WYKONUJESZ SKRÓT KLAWISZOWY ( CTRL + V ) 

Trudne? Wydaje mi się że nie. Ale mam nadzieję że przynajmniej czegoś cię nauczyłem. 

logo.png

Opublikowano

Ja tam nie widzę żeby kogoś obrażał widocznie pisze na twoim poziomie żebyś zrozumiał co i do kogo pisze.

Jak już zaczynacie gówno burzę to liczcie się z tym że  że sami w gównie wylądujecie.

Zaczynacie temat, ciśniecie niepodpartą ściemę a potem płacz bo ktoś kogoś inaczej nazwał jak powinien, a jak miał? dla mnie git określenie. :1310_thumbsup_tone1:

także polecam net-speak

P.S. whoiis kłamie? buhahahhahahaha

Opublikowano
14 minut temu, Yukiszider napisał:

Ale @Konkol00czy ty musisz obrażać? Czy nie umiesz napisać jak cywilizowany człowiek kulturalnie? Bo widzę że nie czy tak trudno napisać TS3BAHU? Serio? Nie wiem może nie umiesz to mam dla ciebie taki lifehack 

1. ZAZNACZASZ TEKST [ TS3BAHU ] (Bez nawiasów)

2. WYKONUJESZ SKRÓT KLAWISZOWY ( CTRL + C ) 

3. WYKONUJESZ SKRÓT KLAWISZOWY ( CTRL + V ) 

Trudne? Wydaje mi się że nie. Ale mam nadzieję że przynajmniej czegoś cię nauczyłem. 

Młody, proszę nie odbiegaj od tematu to mnie to po prostu ts3chlebaku nawet już słownik w telefonie mi to podpowiada jak próbuję coś pisać o tej '' FIRMIE " jeżeli to coś prowadzone przez rumuna można w ogóle tak nazwać a ty nie powinieneś się wypowiadać bo gdyby nie matex dalej pewnie siedzielibyście na kvm z lvlup czy co to tam było i co chwilę do was by przychodzili wam grozić więc proszę ty tu masz najmniej do gadania :)

A co jeszcze do net speaka to zapraszam na mój serwer próbuj bo ja słyszałem że ty taki kozak w sieci jesteś zobaczymy jak bardzo słaby jest ten anty DDoS z net speaka jak tak twierdzisz a ja już nie będę się już wypowiadał bo niestety twój poziom intelektualny jest zbyt niski żeby prowadzić z tobą rozmowę :)

Dobranoc. 

Opublikowano

Jak już mówimy o stronach www zza czasu PRL'u to Wielki BOSS TS3BAHU chwalił się ,że jakiś Dawcio im zrobi test nowej strony za 750funtów. Minęło pół roku o o odświeżeniu strony ani widu ani słychu. Net-Speak już zdążył zaktualizować swoją stronę.

Jeżeli chodzi o ludzi którzy mówią że net-speak lata jak chorągiewa to niech przyjdą na pompe i mi to pokażą to aż im zbije pjone. 

Widzę ,że Mati zrobił chyba nową promocje dla ludzi którzy odradzą wybrać net-speak'a.

Co do cracków to net-speak walczy z tym, pamiętam jak sam z dwa lata temu miałem cracka i się zdziwiłem jak mi zablokowali proces accouting simulatora XDD.

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...