Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] moja opinia o net-speak

MagicalFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak chwalicie netspeak'a a nawet ich technicy nie potrawią zaktualizować nginx 1.9.3 z roku 2015 do 1.12.2 ( Wersja Stabilna ) Ja tylko czekam aż ktoś kiedyś znajdzie exploit i ustawi na stronie co będzie chciał. 

Skąd wiem jaką mają wersje nginx? 

To jest ukryta treść, proszę
 i zobaczcie server type

Tutaj macie listę wersji nginx'a 

Ile musi jeszcze upłynąć lat żeby zaktualizowali nginx'a? Kolejne 2? I za 2 lata będą mieć wersję z 2017 hahaah Śmiech na sali...

logo.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, Yukiszider napisał:

Tak chwalicie netspeak'a a nawet ich technicy nie potrawią zaktualizować nginx 1.9.3 z roku 2015 do 1.12.2 ( Wersja Stabilna ) Ja tylko czekam aż ktoś kiedyś znajdzie exploit i ustawi na stronie co będzie chciał. 

i zobaczcie server type

Ile musi jeszcze upłynąć lat żeby zaktualizowali nginx'a? Kolejne 2? I za 2 lata będą mieć wersję z 2017 hahaah Śmiech na sali...

Tej technik sam nie wiesz o czym piszesz bo ciaparito ci teksty podkłada

XwN0KaH.jpg

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Konkol00 napisał:

Młody, proszę nie odbiegaj od tematu to mnie to po prostu ts3chlebaku nawet już słownik w telefonie mi to podpowiada jak próbuję coś pisać o tej '' FIRMIE " jeżeli to coś prowadzone przez rumuna można w ogóle tak nazwać a ty nie powinieneś się wypowiadać bo gdyby nie matex dalej pewnie siedzielibyście na kvm z lvlup czy co to tam było i co chwilę do was by przychodzili wam grozić więc proszę ty tu masz najmniej do gadania :)

A co jeszcze do net speaka to zapraszam na mój serwer próbuj bo ja słyszałem że ty taki kozak w sieci jesteś zobaczymy jak bardzo słaby jest ten anty DDoS z net speaka jak tak twierdzisz a ja już nie będę się już wypowiadał bo niestety twój poziom intelektualny jest zbyt niski żeby prowadzić z tobą rozmowę :)

Dobranoc. 

Konkol, ale co ma matex do tego że bym stał na lvlup? bo cie nie rozumiem.. Mówisz że ja jestem kozak w sieci to nieźle chyba twój VIP na jednej z stresserek mówi sam za siebie ;)

logo.png

Opublikowano
2 minuty temu, Yukiszider napisał:

i zobaczcie server type

pierdolenie o szopenie.

- Apache 2.4.1, najnowsza to Apache 2.4.29. Coś do dodania? Może im też zarzuć stare oprogramowanie? xD

1 minutę temu, ɴoɴαмe napisał:

XwN0KaH.jpg

mówiłem o tym w poście wyżej xD

Ja tam nie widzę żeby kogoś obrażał widocznie pisze na twoim poziomie żebyś zrozumiał co i do kogo pisze.

Jak już zaczynacie gówno burzę to liczcie się z tym że  że sami w gównie wylądujecie.

Zaczynacie temat, ciśniecie niepodpartą ściemę a potem płacz bo ktoś kogoś inaczej nazwał jak powinien, a jak miał? dla mnie git określenie. :1310_thumbsup_tone1:

także polecam net-speak

P.S. whoiis kłamie? buhahahhahahaha

czarne to białe i vice versa pamiętaj <3

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
2 minuty temu, Yukiszider napisał:

Konkol, ale co ma matex do tego że bym stał na lvlup? bo cie nie rozumiem.. Mówisz że ja jestem kozak w sieci to nieźle chyba twój VIP na jednej z stresserek mówi sam za siebie ;)

8avVrJc.jpg

Ciaparitto który tworzył stresserka, a teraz prowadzi hosting mówi chyba samo za siebie

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Pantoflarzek napisał:

pierdolenie o szopenie.

- Apache 2.4.1, najnowsza to Apache 2.4.29. Coś do dodania? Może im też zarzuć stare oprogramowanie? xD

mówiłem o tym w poście wyżej xD

czarne to białe i vice versa pamiętaj <3

ale @Pantoflarzekto jest temat o netspeaku nie o multigaming.

logo.png

Opublikowano
3 minuty temu, Yukiszider napisał:

Możesz sobie tak pisać ja poproszę o dowody. 

A tak jeszcze do ciebie młody przypomnieć ci jak płakałeś panto że ja mam pbota a ty nie możesz mięć? :(

Opublikowano
3 godziny temu, osobnik napisał:

O widzę że banda ts3bahu ma nową akcję marketingową, wasze bzdury, kłamstwa i pomówienia są coraz bardziej żenujące, ts3bahu upada skoro już takie rzeczy się dzieją, net-speak był i będzie najlepszy.

Możecie se pisać :) hehe a cracki .. to już naprawdę total bzdura.

"net-speak był i będzie najlepszy" nie powiedziałbym...

Opublikowano
Przed chwilą, Konkol00 napisał:

Możesz sobie tak pisać ja poproszę o dowody. 

A tak jeszcze do ciebie młody przypomnieć ci jak płakałeś panto że ja mam pbota a ty nie możesz mięć? :(

Ja płakałem? XDDD To nieźle chciałem się zapytać o cenę a ty gadasz że płakałem.

logo.png

Opublikowano
1 minutę temu, Yukiszider napisał:

ale @Pantoflarzekto jest temat o netspeaku nie o multigaming.

Hunterowi brakuje pomysłow co podpowiadać? xD

Niech zaraz przyjdzie powie, jak to klientów sprawdza na swoim "hostingu" bo dość ciekawie było ostatnim razem jak sobie tam konto zrobiłem aby sprawdzić ofertę i panel :) 

tak wgl to daruj sobie może bo młody jesteś po co dla jakiegoś randoma masz sobie psuć opinię w tym zacnym polskim internecie? <3 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
40 minut temu, Konkol00 napisał:

I odezwał się wielki support ts3chlebaku ile razy był płacz jak na ts3chlebaku że coś się komuś stało na serwerze a ty jedyne co mogłeś zrobić to dzwonić do rumuna bo sam nic nie możesz coś się stanie na serwerze to czekaj sobie 24h aż rumunowi zechce się dupe ruszyć i pomóc ?

Ja z całego serduszka mogę polecić net speaka korzystam z ich usług od kilku miesięcy i nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu ❤️

Konkol powstrzymaj się z tymi wyzwiskami w stronę huntera, jest to nie etyczne z twojej strony tym bardziej że ani on ani żadna osoba nie wyzywała cię w tym temacie...

Opublikowano
17 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Ciaparitto który tworzył stresserka, a teraz prowadzi hosting mówi chyba samo za siebie

Hunter tworzył stresserka to nieźle nie dość że Hunter ma nick z dużej litery nick i na dodatek ma ip angielskie. To tak samo jak bym dał sobie nick NoName to odrazu jestem technikiem? No właśnie nie...

logo.png

Opublikowano
Przed chwilą, Yukiszider napisał:

Hunter tworzył stresserka to nieźle nie dość że Hunter ma nick z dużej litery nick i na dodatek ma ip francuskie. To tak samo jak bym dał sobie nick NoName to odrazu jestem technikiem? No właśnie nie...

Tak samo mogę ci powiedzieć ,że on mieszka w Angli na zasiłku i ma flagę polską bo jest na VPNie z hosteamu.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
13 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

XwN0KaH.jpg

Noname wydaję mi się że z kulturą to u Ciebie ciężko "ciaparito" a to że ktoś siedzi z kimś nie znaczy że nie ma doświadczenia w niektórych sprawach.

Opublikowano
Przed chwilą, D0M1N0 napisał:

Noname wydaję mi się że z kulturą to u Ciebie ciężko "ciaparito" a to że ktoś siedzi z kimś nie znaczy że nie ma doświadczenia w niektórych sprawach.

> dwunastolatek
> doświadczenie

wybierz jedno

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, ɴoɴαмe napisał:

> dwunastolatek
> doświadczenie

wybierz jedno

Co ma wiek do doświadczenia??? lub jego braku? wiek o niczym nie świadczy...

Opublikowano

ts3chlebaku.pl Nowa sucha propozycja dla waszych serwerów teamspeak3. Macie problem z gówno burzą ts3jebaku i multi shitu zapraszamy hosting z dala od mokrego gówna.

TeamSpeak3: ts3chlebaku.pl

ts3chlebaku.pl

Opublikowano
34 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Witaj , noname piszesz kompletne bzdury dla mnie jesteś po prostu śmieszny jak już Hunter nie miał nigdy styczności z żadnym z stresserów i dlaczego klienci całego net-speak oczerniają ts3bahu gdy nawet nie mieli u niego usług jak już dużo się mylisz stresserkę to ja reklamowałem nie żaden Hunter jesteś po prostu śmieszny Hakjerku wielki pan Technik się znalazł co swoim poziomem inteligencji oferuję jedno wielkie gówno...

Opublikowano
Przed chwilą, Mati™. napisał:

Witaj , noname piszesz kompletne bzdury dla mnie jesteś po prostu śmieszny jak już Hunter nie miał nigdy styczności z żadnym z stresserów i dlaczego klienci całego net-speak oczerniają ts3bahu gdy nawet nie mieli u niego usług jak już dużo się mylisz stresserkę to ja reklamowałem nie żaden Hunter jesteś po prostu śmieszny Hakjerku wielki pan Technik się znalazł co swoim poziomem inteligencji oferuję jedno wielkie gówno...

Dobra, Mati idź tam nagraj prezentację stresserka może ci VIPa dadzą.
Nigdy nie miał styczności widzę ,że znasz jego historię życia.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Za to ty znasz historię życia huntera, film jest z przed roku.

Opublikowano

Boże panie NoName tak tępym osobnikiem się nie da być ts3bahu hosting od 2010 roku więc pomyśl 2-3 razy za nim coś napiszesz aż tak idiotycznym użytkownikiem się nie da być niby oferujesz pomoc jako technik a jedyne co potrafisz to zrobić massban'a komuś na ts'ie po prostu śmiech na sali co tu mówisz jesteś po prostu jedną z jebanych cebulek pozdrów tam swój Team pseudo  Techników

Opublikowano
1 minutę temu, D0M1N0 napisał:

Za to ty znasz historię życia huntera, film jest z przed roku.

Przed chwilą było ,że to nie jest wgl on, a teraz że to on tylko że z przed roku coś tu śmierdzi :|.

1 minutę temu, Mati™. napisał:

Boże panie NoName tak tępym osobnikiem się nie da być ts3bahu hosting od 2010 roku więc pomyśl 2-3 razy za nim coś napiszesz aż tak idiotycznym użytkownikiem się nie da być niby oferujesz pomoc jako technik a jedyne co potrafisz to zrobić massban'a komuś na ts'ie po prostu śmiech na sali co tu mówisz jesteś po prostu jedną z jebanych cebulek pozdrów tam swój Team pseudo  Techników

Nie zrobiłem żadnego massbana moim klientom jeżeli można tak nazwać. W dodatku mam 5 stron pozytywnych opinii to chyba o czymś świadczy.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
5 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Przed chwilą było ,że to nie jest wgl on, a teraz że to on tylko że z przed roku coś tu śmierdzi :|.

Nie zrobiłem żadnego massbana moim klientom jeżeli można tak nazwać. W dodatku mam 5 stron pozytywnych opinii to chyba o czymś świadczy.

Widzę że z j.polskiego masz pozytywne oceny "Za to ty znasz historię życia huntera(tu jest debilu przecinek),,,,,,,,, film jest z przed roku."

2 minuty temu, SILGANIK_112 napisał:

Możesz łaskawie skleić pizdę noname i nie wypowiadać się co jeden komentarz?

Bo zaraz to polatasz sobie, albo possiesz osobnikowi.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
6 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Może i masz te 5 stron pozytywnej opinii ale swoimi wypowiedziami reprezentujesz jedno wielkie gówno oczerniając osoby powiem ci jedno już nie pamiętasz jak banowałeś tsy by mieć ludzi u siebie na swoim gównie takim jak ts-hajs.pl po prostu śmieszny dzieciaczku jesteś weź się może lepiej za naukę i się poucz troszkę i będziesz mądrzejszy o tej porze dawno powinneś spać pamiętaj że dobranocka już się skończyła ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...