Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 20:42, WymiataczM napisał:

Dobry poradnik dla nowych lecz każdy kto gra więcej w grę  powinien to wiedzieć z samej gry.Ale bardzo interesujący poradnik dla nowych (Info-jest więcej Czitów/Cheatów )Pozdrawiam Fajny obrazek do nicku w grach....png

Czytałeś swój ? XDDDD
Ja dalej mam nadzieję że ten twój to jest zrobiony tak dla beki bo prawdziwa w nim jest tylko grafika oczywiście nie twoja.
1. Silver 1 nie jest rangą przed rangą unranked
Na czystym koncie gdzie dopiero kupiłeś cs:go możesz wbić od razu (po pierwszych 10 MM'ach) nawet MGE (dwa kałachy).
2. Ranga nie rośnie co 10 wygranych meczy xD
To jest bardziej skomplikowane i nawet ja nie potrafię przedstawić tego systemu
Porada dla cb jak pisać poradnik. "Jak nie masz pojęcia o danym temacie to nie pisz o nim."

Opublikowano
50 minut temu, QerDark napisał:

Czytałeś swój ? XDDDD
Ja dalej mam nadzieję że ten twój to jest zrobiony tak dla beki bo prawdziwa w nim jest tylko grafika oczywiście nie twoja.
1. Silver 1 nie jest rangą przed rangą unranked
Na czystym koncie gdzie dopiero kupiłeś cs:go możesz wbić od razu (po pierwszych 10 MM'ach) nawet MGE (dwa kałachy).
2. Ranga nie rośnie co 10 wygranych meczy xD
To jest bardziej skomplikowane i nawet ja nie potrafię przedstawić tego systemu
Porada dla cb jak pisać poradnik. "Jak nie masz pojęcia o danym temacie to nie pisz o nim."

"nawet MGE" jakby to była wysoka ranga xD

po 10 winach można lema dostać (jeśli będziesz miał farta i nie trafisz na haxa)

tenor.gif

Opublikowano

Mogłeś przynajmniej wrzucić nowy wygląd rang w grze, bo te stare chyba znikneły :zaczepka:

Ja nie wiem jaki jest twoj poziomw  csie, ze po 10 grach dostajesz silver 1 <3

Ranga rosnie wedlug ukrytego MMRu, nie od tego, ze wygrasz kilka gier. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Silver I-Ranga ta jest od razu przed rangą unranked (gracza bez rangi)PO 10 wygranych turniejach dostaniesz tą range

To raczej skoncz grać w tą grę.. Po 2, systemu CS:GO jest bardzo skomplikowany i trudno wiedzieć jak on w ogóle działa..

Opublikowano

Wait... What?!

Dnia 30.10.2017 o 18:23, WymiataczM napisał:

POD SPODEM MASZ RANGI W Counter-Strike:Global Offensive

21.jpg.jpg

PODPOWIEDZI:

Silver I-Ranga ta jest od razu przed rangą unranked (gracza bez rangi)PO 10 wygranych turniejach dostaniesz tą range

Silver II-Ranga od 20 wygranych turnieji.Polecam grać na mapach w trybie turniejowym- Mirrage , Dust 2 , Office.

Tak wiem... to tylko te rangi mało podpowiedzi...wiem ale te podpowiedzi to są dodatkowe i nie o tym temat mimo wszystko.:confused:

JA GRAM W CS:GO więc nie że ja z jakieś strony przepisuje te podpowiedzi!(TEMU TYLKO 2)

O kurwa :O A więc tacy ludzie jeszcze istnieją :D

1. Unranked to najniższa "ranga".

2. Nie dostajemy rangi co 10 wygranych meczów turniejowych.

3. System rang CS:GO jest oparty o zaawansowany system "Glicko-2", który jest stosowany w szachach.

Ja nie wiem kto mu dał dostęp do internetu, ale mam nadzieję, że mama szybko wróci ze sklepu i zamknie laptopa :v

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...