Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań - Samia

Carpos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, chciałbym abyście mi pomogli w sposób odpowiedzi :D

Więc słyszałem dużo dobrego na temat Serwera Samia.pl, Lecz nie wiem czy opłaca się tam grać, od początku bez jakiś wspomagaczy.

i tutaj pare pytań.

1.Najlepszy zarobek na początek (Wiadomo na jakieś eq czy coś :D)

2.Najlepsza klasa do zarobku. (Myśle nad WP/Body)

3.Aktualnie jest event halloween (Idzie coś na nim zarobić? a jeśli tak to w jaki sposób)

4.Buffka się przyda czy nie zabardzo?

To raczej wszystko :D Jak coś będe pytał się :3

Z góry dzięki!

Kontakt : MpcForum (Priv wiadomość)

Opublikowano
11 minut temu, TheThunder napisał:

to priv jak każdy wbijasz w 10 minut 50 lvl potem dalej żadnej ideologii nie ma pozdro

A można się tam jeszcze spokojnie ,,Wybić'' ? W sensie topka eq itp?

Opublikowano
42 minuty temu, Carpos napisał:

A można się tam jeszcze spokojnie ,,Wybić'' ? W sensie topka eq itp?

O topce zapomnij :), druga sprawa jak nie wpakujesz 100zł w IS to powodzenia (co prawda możesz kupić SM od graczy,ale nie jest to tani interes) zarobek na start: Łowienie,Górnictwo// Jak zrobisz zielarstwo na P to jeszcze kwiatki sie opłaca zbierać. a jeszcze co do tej topki "płacąc smsem" 30zł = 550SM i teraz tak: musisz mieć 2 kostiumy = 800SM (CENY PISZĘ ORIENTACYJNIE BO SOBIE IS-A W KLIENTA WPAKOWALI I NIE CHCE MI SIĘ ODPALAĆ GRY) 2 fryzy=800sm, 2pety= 1000sm (pety i tak będą gównem bo potrzebujesz legend- 1legenda =3pety czyli 1500sm jeden pet to masz 3000sm + do tego pierścionki mounty sronki itp itd o których nawet nie wspomne. więc to takie minimum jeśli myślisz o topce więc zliczając to wychodzi 4600? no to licz 5k sm :) prawie 300zł

• Ups... zmienił(a) tytuł na Parę pytań - Samia
Opublikowano
38 minut temu, Dlugopis1212 napisał:

O topce zapomnij :), druga sprawa jak nie wpakujesz 100zł w IS to powodzenia (co prawda możesz kupić SM od graczy,ale nie jest to tani interes) zarobek na start: Łowienie,Górnictwo// Jak zrobisz zielarstwo na P to jeszcze kwiatki sie opłaca zbierać. a jeszcze co do tej topki "płacąc smsem" 30zł = 550SM i teraz tak: musisz mieć 2 kostiumy = 800SM (CENY PISZĘ ORIENTACYJNIE BO SOBIE IS-A W KLIENTA WPAKOWALI I NIE CHCE MI SIĘ ODPALAĆ GRY) 2 fryzy=800sm, 2pety= 1000sm (pety i tak będą gównem bo potrzebujesz legend- 1legenda =3pety czyli 1500sm jeden pet to masz 3000sm + do tego pierścionki mounty sronki itp itd o których nawet nie wspomne. więc to takie minimum jeśli myślisz o topce więc zliczając to wychodzi 4600? no to licz 5k sm :) prawie 300zł

No to słabo :/ Chyba odpuszcze sobie serwer, Słyszałem też że dużo graczy z Turcji którzy oszukują, jakieś dmg hacki czy coś, to prawda ? 

Opublikowano
11 minut temu, Carpos napisał:

No to słabo :/ Chyba odpuszcze sobie serwer, Słyszałem też że dużo graczy z Turcji którzy oszukują, jakieś dmg hacki czy coś, to prawda ? 

Był tydzien że turasy na WH biegały co strasznie irytowało aczkolwiek hooltras ma pojęcie o tym co robi (tego mu akurat zarzucić nie można) i po tygodniu zablokował działanie cheata. Ogólnie serwer mimo tego co napisałem Polecam z racji tego że: "Nie rozumiem ludzi którzy piszą że serwer jest pod IS-a" Hool,i każdy jeden twórca serwera na to nie Caritas i wiadomo że chce na swoim projekcie zarobić bo przecież za darmo w dzisiejszych czasach to nawet w ryj nie można dostać. Na samii jest Ogarnięta administracja,aktywna i masa graczy to jak najbardziej na + a to co napisałem wyżej to nie po to żeby Ci obrzydzić serwer tylko napisałem szczerze jak to wygląda.

Opublikowano
38 minut temu, Dlugopis1212 napisał:

Był tydzien że turasy na WH biegały co strasznie irytowało aczkolwiek hooltras ma pojęcie o tym co robi (tego mu akurat zarzucić nie można) i po tygodniu zablokował działanie cheata. Ogólnie serwer mimo tego co napisałem Polecam z racji tego że: "Nie rozumiem ludzi którzy piszą że serwer jest pod IS-a" Hool,i każdy jeden twórca serwera na to nie Caritas i wiadomo że chce na swoim projekcie zarobić bo przecież za darmo w dzisiejszych czasach to nawet w ryj nie można dostać. Na samii jest Ogarnięta administracja,aktywna i masa graczy to jak najbardziej na + a to co napisałem wyżej to nie po to żeby Ci obrzydzić serwer tylko napisałem szczerze jak to wygląda.

Dobra dzięki ziomuś ^^ jeszcze się zastanowie nad rozpoczęciem tam przygody ;3

Opublikowano

Na dniach posypała się kolejna fala banów za cheaty, więc wszystko jest przez administracje stale monitorowane. Niestety sama też zostałam zbanowana, poleciały różne 200-tne lvle - nie cackają się z nikim. Obecnie trwa event halloweenowy, nie idzie na nim co prawda zarobić kokosów, ale wystarczająco pomaga na start. Rejestrując się z linku referencyjnego NoPerfecta (który zawsze podaje pod filmami) na start dostaniesz 3 dniowego vipa, pd, rekawiczke i monetke. Na serwerze gram od tygodnia, nie wpakowałam w IS ani grosza, nie zniechęciła mnie nawet blokada konta. Jest miło i przyjemnie, ale trzeba poświęcić tutaj sporo wolnego czasu, aby coś osiągnąć - mówie tutaj o miesiącach, ale jest warto. Nic lepszego obecnie nie znajdziesz. Jeżeli zdecydujesz się zagrać, kieruj się w stronę rozwoju pod zielarstwo, ew. kup postać z owym skilem na P, to będzie twój stały zarobek na mniejszym lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...