Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strony hazardowe znają mojego maila?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy strony typu csgolounde, drakelounge znają mojego maila?. Jak założe drugie konto na ten sam mail to to wykryją?

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Ale logujesz sie tam za pomocą steama.  Czy dostają od nich także mojego maila?. Czy znają tylko identyfikator?

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano
4 godziny temu, kolosik napisał:

Ale logujesz sie tam za pomocą steama.  Czy dostają od nich także mojego maila?. Czy znają tylko identyfikator?

U mnie mieli e-mail

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Czy strony hazardowe znają mojego maila?
Opublikowano

jak chcesz założyć drugie konto na tym samym mailu?

nie znają twojego maila, a i tak nic nie robią z "multikontami" ja sobie robię daily free bety na drake i wypłacam na 3 kontach z tego samego ip i bana nie mam

tenor.gif

Opublikowano

Tylko 3 konta na draku?. Gdybyś wiedział ile ja stworzyłem to byś się przeraził. W sumie ja robię tak każde konto ma innego maila i do tego używam jednego z 3 najlepszych płatnych vpn. Każde konto ma przypisany inny kraj. Skoro piszesz, że nie mają mojego maila to mniej zachodu z robieniem nowych kont :). W sumie całkiem niezła kaska wylatuje z tego rozdaju stronek.  

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...