Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja - co i jak?

HanRayS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio powróciłem na globala. Jako, że nie chciałem zaczynać znów grać surą wybrałem klasę, którą w ogóle nie grałem. Moje pytanie brzmi jak grać ninją, jak rozdawać staty i w jakiej kolejności maksować skille? Będzie to mój main głównie robiony pod expa ale by również do pvp się nadawał. 

Opublikowano

Statystyki rozdajesz 2:1 zręczność:witalność, po wymaksowaniu tych dwóch inwestujesz w siłę. Co do skilli - interesuje Cię dagger czy archer?

Opublikowano

Okej, w takim razie proponuję kolejność, którą najczęściej stosowałam (no poza tym nowym skillem) - zasadzka -> wirujący -> szybki -> chmura -> trucizna -> krycie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że lepiej jest kupić FMS, od razu gdy miałeś 25lvl powinieneś robić już misje konne i pamiętać o wykonywaniu ich codziennie. Jeżeli nie będziesz miał bojowca to ten FMS dla Ciebie będzie bezużyteczny, raczej ninją w sztyletach się nie expi, ale dla Ciebie dobrym wyborem będzie fms po zrobieniu bojowca będziesz mógł spokojnie zbijać metki w m2, czy na dolinie. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

podpinam sie pod temat, i chcialbym spytac o gre archerem. Jak wydawac skille i mniej wiecej jak wyglada expienie taka postacia? rowniez poprosilbym o jakies podstawowe eq do takiej postaci.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...