Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] GreatMuOnline [START 12.12.2020 20:00 CET]

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, .Apostle napisał:

Takie cuś dodałem 7 miesięcy temu, co dostępne było, razem z plikami premium, przy przystąpieniu prac, czyli gruubo ponad rok temu.
Do tego jeszcze OffEXP, support rękawic dla RF'a, support mieczy dla MG i poprawna funkcja %Wiz dla DW/MG i %Pet DL'a

To jest ukryta treść, proszę

A takie cuś mamy w publikacji, było też w poprzedniej edycji, ale jednak już po naszej publikacji.

features.png

I z całym szacunkiem, ale się mocno mylisz ;)

Udanej zabawy.

Jest to moja ostatnia wypowiedz w twoją stronę.. nie mam zwyczaju ignorować ludzi ale każda twoja kolejna wypowiedz będzie po prostu ignorowana bo ta wymiana argumentów do niczego nie prowadzi. A więc zacznę może od obrazków które zamieściłeś. Według Ciebie to plagiat? Nie popadajmy w skrajność.. Bo jedyne co jest podobne to lekko zakrzywione okna. I to tyle podobieństwa.
Wszystko co masz w swoich "PREMIUM FILES" to masz tylko i wyłącznie dzięki temu że zlecaliśmy pisanie ów modułów na potrzeby GreatMuOnline ;-) I chcąc nie chcąc wszystko pojawiło się w pierwszej kolejności u nas. Ponad to posiadamy źródła dzięki czemu nie jesteśmy ograniczeni czy też zależni od "developera". Sposób w jaki próbujesz wypromować swój serwer jest co najmniej żałosny i przynosi Ci odwrotny skutek. Tak czy inaczej życzę Ci powodzenia ;-)

1 godzinę temu, matias475 napisał:

Te questy beda sie restartowaly co RR? W takim sensie, ze bedziesz mogl je robic caly czas na jednej postaci?

Questy nie będą się restartować.

15 minut temu, wielbłąd napisał:

Nie macie moze clienta innego?

mam poje.* antivirus i wypie**** mi :D a nieda sie gnoja wylaczyc , hjaha xDD

Nie mamy ale chętnie pomożemy przez TeamViewer'a :-)

Bez nazwy-5.png

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj main do deep jesli nie bd sie odpalalo skasuj clijenta i wypakuj go ponownie ale na pulpit dodaj ponownie main do deep zrestartuj pc i odpal przez main

Opublikowano

Szkoda że nie postacie od 1 poziomu:) , ale da radę, zrobi się śmietniczek w bazie... Troszkę bez sensu jest wbijać specjalnie 250 lvl ta godzinę jak i tak ktoś kto chce grać tą postacią ją zrobi po 250...

A chyba nikomu by głowy nie urwało jakby ktoś zaczął grać od początku BK, a ktoś zaczął grać DL ... :) skoro jak i tak jest balans ;) Pozdrawiam / Weteran - wbijam !

Opublikowano
40 minut temu, wielbłąd napisał:

Przez co poprawnie odpalic ?

zaden z poszczegolnych nie chce mi się odtworzyc ;/

1234.png

Odpal ten launcher co tam masz, nacisy start i czekaj bedzie sie uploadowal i pojawi Ci sie NewMuLauncher i przez niego odpal , ja miałem to samo wczoraj

Opublikowano
7 godzin temu, .Apostle napisał:

Takie cuś dodałem 7 miesięcy temu, co dostępne było, razem z plikami premium, przy przystąpieniu prac, czyli gruubo ponad rok temu.
Do tego jeszcze OffEXP, support rękawic dla RF'a, support mieczy dla MG i poprawna funkcja %Wiz dla DW/MG i %Pet DL'a

A takie cuś mamy w publikacji, było też w poprzedniej edycji, ale jednak już po naszej publikacji.

features.png

I z całym szacunkiem, ale się mocno mylisz ;)

Udanej zabawy.

Masakra, czyli wszystko na tym serwerze jest zerżnięte z LOC?? A ja głupi chciałem tu zagrać :D Apostle kiedy wreszcie LOC wystartuje? Bo nie ma gdzie grać póki co :D

Opublikowano

Panowie, każdy każdego obserwuje, wszyscy przedewszystkim ściagacie z orginalnego mu ;) ...wchodząc np na to forum widać inne servery i to normalne ze jeden popdatrzy to, drugi podpatrzy to...najwazniejsze zbey sie doskonalić i server mial naprawde wypasione opcje...jeśli chodzi o Great MU to juz od kilku lat funkcjonuje i ma swój fundament...wprowadza do edycje poprawki, wiadomo ze może sie pokryć z jakims innym server...wiec gosciu z LOCa ewidetnie chce zrobic reklame....

Pozdrawiam !

ZooD ;)

Opublikowano
25 minut temu, medieval_king napisał:

Masakra, czyli wszystko na tym serwerze jest zerżnięte z LOC?? A ja głupi chciałem tu zagrać :D Apostle kiedy wreszcie LOC wystartuje? Bo nie ma gdzie grać póki co :D

I cale szczescie  ze zdazyles to przeczytac i  nie zrozumiec ( bo widac czytanie ze zrozumieniem Ci nie idzie) i nie zawitasz na GMO i nie bedziesz psuł nerwow innym.

Opublikowano

To jest medium serwer a nie 10x , wiec troche śmieszne jest to AntyAFK helper wyłączający się co 2h , proponowalbym to usunąć

Opublikowano
1 godzinę temu, Uchiha. napisał:

To jest medium serwer a nie 10x , wiec troche śmieszne jest to AntyAFK helper wyłączający się co 2h , proponowalbym to usunąć

Witam,

Ograniczenie zostało wprowadzone po to by zmniejszyć liczbę afków na spotach.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, ale proponowałbym zwiększyć drop "dropajek". W LT7 jeszcze jako tako, tego więcej leciało, ale expiąc np. na tarkanie, tych medali prawie nic nie leci. Ciężko uprać wingi 1lvl, nie mówię już o tym żeby jakieś itemy założyć na siebie.

Opublikowano
2 godziny temu, Szesciopak napisał:

Wszystko ładnie, pięknie, ale proponowałbym zwiększyć drop "dropajek". W LT7 jeszcze jako tako, tego więcej leciało, ale expiąc np. na tarkanie, tych medali prawie nic nie leci. Ciężko uprać wingi 1lvl, nie mówię już o tym żeby jakieś itemy założyć na siebie.

Początki bywają zawsze trudne ;-) Na wyższych mapach dropi już tylko Gold Medale oraz Box of Heaven. "Dropajki" z reguły najlepiej dropić samemu a nie w party ;-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

From today in Devil Square you can obtained Jewel of Wing in regular drop!

What it means?
It means there is no certainty for obtained Jewel of Wing.
You have to kill monster and count on luck ;-)

JoWing.png

Opublikowano
  1. Easter Rabbits
    rabbit.png
    • Easter rabbits appear in 7 locations (4  per each map)
    • Time: every 4hour (starts from 02:15)
      • Dungeon
      • Devias
      • Noria
      • Lost Tower
      • Atlans
      • Tarkan
    • Drop:
      • Pet Panda (24hour)
      • Chaos Card Gold
      • Jewel of Luck
      • Jewel of Option
      • Bundled Jewel of Bless
      • Bundled Jewel of Soul
      • Bundled Jewel of Life
      • Bundled Jewel of Harmony

2. Auction Event (08.04.2018)
    • Silver coin is currency on the auction, you can drop it on all available maps.
    • The auction will take place at the devias church.
    • The list of items being auctioned is unknown until the day of the auction. (Total auciton: 15)
    • Please read more about auction event
      .
Opublikowano

Due to the small amount online, we decided to accelerate and make the game more enjoyable.
Therefore, from now we get 20,000 points for each grand reset and also at the Blood Castle event drops only new jewels (Level, Excellente, Luck, Option)
(Before for grandreset get 10,000 and on blood castle was all type of jewels)

HAVE A FUN!

Opublikowano

Witam

Na początku wielki plus dla administracji za prace włożoną w serwer,za ciągłe zainteresowanie tym co się dzieje,ale chyba trzeba spojrzeć prawdzie w oczy,że zainteresowanie spada strasznie szybko...W takim tempie za mniej niż miesiąc będzie nowa edycja albo nie będzie z kim grać....

Nie myśleliście o rozgrywce długoterminowej z małym expem,z jakimiś nagrodami co 6 rr (podniesienie itemu o 1 poziom,czy dodanie 1 opcji exe) jak to było kiedys na starym dobrym x-world...Macie niesamowity potencjał,i jestem wręcz pewien,że byłby to wspaniały projekt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...