Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] GreatMuOnline [START 12.12.2020 20:00 CET]

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Today we added new invasions and made some changes.

1. New invasion - Ice Golem
    Obrazek
    • Ice Golems appear in Devias (3 per invasion)
    • Time: every 8hour (starts from 00:45)
    • Drop: All kind of jewels (even Tiers)
  2. Changes:
    • Brave Guard (NPC for mission) was also added to Noria and Elveland.
    • Selupan appear 12hour after death. (before was 48hour)
    • Seal of Wealth reduced. (Adds 20% experience and drop rate)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
11 minut temu, wielbłąd napisał:

Wbija ktos? Zapowiada sie dobry serwer?

Jak jest z RF? i jego dark side itp? moznas smialo robic czy jakis bugged jak zwykle?

Zależy co masz na myśli, że jest bugged?

Opublikowano
4 minuty temu, wielbłąd napisał:

Zazwyczaj ten jego niski dmg , jak szlo sie full agi to bug zazwyczaj byl i niewiadomo jak w tego dark side sie szlo ? a jak to tutaj wyglada?

RF to ma przeliczniki z ene i agi + troche od str i vita dodatkowo także róznie czasem bywa. Zależy jak to serwer sobie dostosował do PvP i PvE

Opublikowano
16 godzin temu, GreatMu napisał:

Today we added new invasions and made some changes.

1. New invasion - Ice Golem
    Obrazek
    • Ice Golems appear in Devias (3 per invasion)
    • Time: every 8hour (starts from 00:45)
    • Drop: All kind of jewels (even Tiers)
  2. Changes:
    • Brave Guard (NPC for mission) was also added to Noria and Elveland.
    • Selupan appear 12hour after death. (before was 48hour)
    • Seal of Wealth reduced. (Adds 20% experience and drop rate)

Dosyć oryginalnie z tym Golemem, mogliście zmienić przynajmniej nazwę, albo wsadzić go do Raklion.

No nic, tak bywa, pomysłów brakuje a Golem i tak widziany był pół roku temu.

Jak byście potrzebowali jeszcze inwazji do Lorencii i Norii to w kliencie znajdziecie odpowiednie moby, widzę że wiadome jest jak to się robi.

I pamiętajcie, nawet pirat w sieci zostawia "credits" źródła, czy pomysłu.

Rozkoszujcie się!

Cheers,
Land Of Chaos 
Apostle

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano
4 godziny temu, wielbłąd napisał:

Wbija ktos? Zapowiada sie dobry serwer?

Jak jest z RF? i jego dark side itp? moznas smialo robic czy jakis bugged jak zwykle?

Wszystko z nim w porządku :-) Zapraszam do przetestowania już teraz.

3 godziny temu, .Apostle napisał:

Dosyć oryginalnie z tym Golemem, mogliście zmienić przynajmniej nazwę, albo wsadzić go do Raklion.

No nic, tak bywa, pomysłów brakuje a Golem i tak widziany był pół roku temu.

Jak byście potrzebowali jeszcze inwazji do Lorencii i Norii to w kliencie znajdziecie odpowiednie moby, widzę że wiadome jest jak to się robi.

I pamiętajcie, nawet pirat w sieci zostawia "credits" źródła, czy pomysłu.

Rozkoszujcie się!

Cheers,
Land Of Chaos 
Apostle

Ojjj widze konkurencja nie spi ;-) Nigdy na nie byłem na 'waszym' serwerze ponadto o jakich "credits" mówisz? Ów model jest ogólno dostępny i mielismy już go od dawno lecz nie był dostępny dla graczy.
Idąc twoim tokiem myślenie to mógłbym to samo powiedziec o funkcjach twojego serwera ;-) Bo to Great jako pierwszy wprowadzał takie innowacje. Także proszę daruj sobie takie wypowiedzi i pseudo reklamę twojego serwera. Myślę że temat został wyczerpany. Bez odbioru ;-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Witam mam kilka pytań do administracji serwera lub graczy z poprzednich edycji.
1. Z tego co slyszałem to ten serwer ma wyglądać tak, że bedą 3 pod serwery:

a) pvp server

B) vip server

c) non pvp server

I teraz pytanie, czy faktycznie będzie ten VIP serwer? ? Czy nie lepiej byłoby tylko zwiększyc expa tym co kupili VIP'a i zostawic tylko 2 podserwery? ( pvp, non pvp)

Czy taki system się wczesniej sprawdzał, czy to nowość z tym vip serwerem? Dla mnie może to zabić rywalizacje i podzielić serwer, utrudnić handel itd. Już samo dodanie non-pvp jest wystarczające. 
2. Ile kosztuje PK clear?
3. Czy są tutaj ukryte spoty, czy tylko te pod TAB"em? Może fajnie byłoby takie wprowdzić  w ramach urozmaicenia i nagrody dla tych co nie idą na łatwiznę?

Pozdrawiam, Pobelter.

Opublikowano
12 minut temu, matias475 napisał:

Witam mam kilka pytań do administracji serwera lub graczy z poprzednich edycji.
1. Z tego co slyszałem to ten serwer ma wyglądać tak, że bedą 3 pod serwery:

a) pvp server

B) vip server

c) non pvp server

I teraz pytanie, czy faktycznie będzie ten VIP serwer? ? Czy nie lepiej byłoby tylko zwiększyc expa tym co kupili VIP'a i zostawic tylko 2 podserwery? ( pvp, non pvp)

Czy taki system się wczesniej sprawdzał, czy to nowość z tym vip serwerem? Dla mnie może to zabić rywalizacje i podzielić serwer, utrudnić handel itd. Już samo dodanie non-pvp jest wystarczające. 
2. Ile kosztuje PK clear?
3. Czy są tutaj ukryte spoty, czy tylko te pod TAB"em? Może fajnie byłoby takie wprowdzić  w ramach urozmaicenia i nagrody dla tych co nie idą na łatwiznę?

Pozdrawiam, Pobelter.

Witaj :-)
1. Tak będą 3 pod serwery, POST jest ogólny - na wszystkie sub serwery. Jeżeli faktycznie będzie tak jak mówisz to pomyślimy o dodaniu nowej mapy na której mogli by się gracze spotkać nie zależnie od tego na jakim sub serwerze będą.
2. /pkclear kosztuje 10kk.
3. Nie ma ukrytych spotów i nie planujemy takich w przyszłości :-)

Przed chwilą, GreatMu napisał:

Witaj :-)
1. Tak będą 3 pod serwery, SUB jest ogólny na wszystkie sub serwery. Jeżeli faktycznie będzie tak jak mówisz to pomyślimy o dodaniu nowej mapy na której mogli by się gracze spotkać nie zależnie od tego na jakim sub serwerze będą.
2. /pkclear kosztuje 10kk.
3. Nie ma ukrytych spotów i nie planujemy takich w przyszłości :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
4 minuty temu, banshee50 napisał:

Melisa mozecie mi odpalic server przez tenprogram co ostatnio bo znowu mi nie chodzi luncher sie odpala pasek idzie dopolowy i sie wylacza ;/

Oczywiście, napisałem już na PW.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Zazwyczaj gdy mialo sie status VIp to nie mialo to znaczenia na jakim jest sie subie a i tak miało sie profity

Opublikowano
2 minuty temu, banshee50 napisał:

Damian nie dacie rady tego u mnie odpalic ?

Damy radę ale potrzebujemy troszkę więcej czasu :-) Wyslij jeszcze raz id i hasło.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
14 godzin temu, GreatMu napisał:

Wszystko z nim w porządku :-) Zapraszam do przetestowania już teraz.

Ojjj widze konkurencja nie spi ;-) Nigdy na nie byłem na 'waszym' serwerze ponadto o jakich "credits" mówisz? Ów model jest ogólno dostępny i mielismy już go od dawno lecz nie był dostępny dla graczy.
Idąc twoim tokiem myślenie to mógłbym to samo powiedziec o funkcjach twojego serwera ;-) Bo to Great jako pierwszy wprowadzał takie innowacje. Także proszę daruj sobie takie wypowiedzi i pseudo reklamę twojego serwera. Myślę że temat został wyczerpany. Bez odbioru ;-)

Takie cuś dodałem 7 miesięcy temu, co dostępne było, razem z plikami premium, przy przystąpieniu prac, czyli gruubo ponad rok temu.
Do tego jeszcze OffEXP, support rękawic dla RF'a, support mieczy dla MG i poprawna funkcja %Wiz dla DW/MG i %Pet DL'a

rLaSroS.png

A takie cuś mamy w publikacji, było też w poprzedniej edycji, ale jednak już po naszej publikacji.

features.png

I z całym szacunkiem, ale się mocno mylisz ;)

Udanej zabawy.

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, .Apostle napisał:

Takie cuś dodałem 7 miesięcy temu, co dostępne było, razem z plikami premium, przy przystąpieniu prac, czyli gruubo ponad rok temu.
Do tego jeszcze OffEXP, support rękawic dla RF'a, support mieczy dla MG i poprawna funkcja %Wiz dla DW/MG i %Pet DL'a

rLaSroS.png

A takie cuś mamy w publikacji, było też w poprzedniej edycji, ale jednak już po naszej publikacji.

features.png

I z całym szacunkiem, ale się mocno mylisz ;)

Udanej zabawy.

Kolego idź sobie nudzić gdzie indziej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...