Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ikony powiększonego magazynu / 3 ręki

PanStasio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dodane w bazie, że każde nowe konto dostaje od razu przy rejestracji podnoszenie kasy i powiększony magazyn na zawsze, zrestartowałem maszyne i uruchomiłem nawet clienta od nowa lecz w rogu nie pokazuje się żadna ikonka. Sprawdzałem i podnoszenie złota działa bez problemu, tak samo jak powiększony magazyn ale nie wiem czemu nie ma ikonek w rogu. Wie ktoś w czym problem?

Opublikowano

Jeśli zmieniłeś to w strukturze tabel, to bonusy będą aktywne tylko dla nowych kont. Dla tych utworzonych wcześniej musisz zrobić to ręcznie.

Opublikowano
48 minut temu, Intern napisał:

Jeśli zmieniłeś to w strukturze tabel, to bonusy będą aktywne tylko dla nowych kont. Dla tych utworzonych wcześniej musisz zrobić to ręcznie.

chodzi mi o to, że nowe konta poprawnie dostają powiększony magazyn i podnoszenie yang ale w cliencie w górnym lewym rogu nie ma żadnej ikony, że jest to odpalone.

Opublikowano
17 godzin temu, Intern napisał:

Problemem może być data, jak podasz zbyt wysoką to nie zadziała. Wystarczy dać te 5-10lat np:

To jest ukryta treść, proszę

90810943554409867011.png

75224897005597340120.png

Nawet ustawienie daty do 2020-01-01 nic nie zmienia, na jakim cliencie pracujesz? Bo ja na ytka i tak słyszałem, że on jest najlepszy a jak na razie to cały czas coś w nim brakuje

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...