Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

i_love_you

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem dzisiaj war rock klikam start zamyka sie luncher a gra się nie odpala. zainstalowałem EasyAntiCheat, antywirus został wyłączony a gra nadal sie nie włącza. Proszę o pomoc

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Wczoraj po dość długiej przerwie zainstalowałem WarRock-a ale nie chce się uruchomić tzn. klikam start zamyka sie luncher a gra się nie odpala. Instalowałem dwa razy i ciągle to samo. Zrobiłem instalkę na innych kompie i ten sam efekt (oba kompy z win7). Co to może być bo to chyba nie wina systemu. Prosiłbym o jakieś podpowiedzi co może być przyczyną.

Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 6.03.2018 o 09:56, mary123 napisał:

Witam.

Wczoraj po dość długiej przerwie zainstalowałem WarRock-a ale nie chce się uruchomić tzn. klikam start zamyka sie luncher a gra się nie odpala. Instalowałem dwa razy i ciągle to samo. Zrobiłem instalkę na innych kompie i ten sam efekt (oba kompy z win7). Co to może być bo to chyba nie wina systemu. Prosiłbym o jakieś podpowiedzi co może być przyczyną.

Pozdrawiam

Wchodzisz do folderu gry wchodzisz do folderu o nazwie EasyAntyCheat otwierasz EasyAntiCheat_Setup.exe następnie wybierasz w oknie WarRock i klikasz zainstaluj teraz. Mam nadzieje że pomogłem :D

Opublikowano
Dnia 3/6/2018 o 08:56, mary123 napisał:

Witam.

Pozdrawiam

Mam ten sam problem

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z uruchomieniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...