Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms CLASSIC

Suuchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe bede sie rozpisywal wszystko macie na stronie VALOFE.

Dla leniwych szybki skrot:

Valofe otwiera na dniach Officjalnie Combat Arms Classic wracajac do wersji z 2015roku. Wszystko zostanie zresetowane i kazdy (czy stary czy nowy gracz) bedzie musial zaczac od nowa. Jedna rzecz jaka zostanie zachowana to lvl. Logujemy sie na postaci z CA realoaded i posiadamy lvl taki sam w obu gracz. Jendoczesnie zdobywany exp bedzie naliczany tu i tu. 

Osobiscie uwazam ze to dobrze i ja sie ciesze. Na starym CA mam ponad 100 permow i grade diamond wiec wiem co mowie (zeby nie bylo ze gadam glupoty bo nie rozumiem ludzi ktorzy utoplili pieniadze) mimo to zgadzam sie i jestem zadowolony aby wszystko zaczelo sie od nowa. Pal licho nawet te levele. 

To tyle jesli chodzi o szybki skrot tego co bedzie. Macie wybor gdzie chcecie grac. 

Pozderki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chociaz lvl zostaną, ale reset ekwipunku to jakaś kompletna kpina.Mogliby chociaz dac na tyle GP ile był wart nasz ekwipunek albo tych nowych NX. Jeśli zrobią tak jak powiedzieli to starsi gracze juz raczej nie wrócą do gry

Opublikowano

Po co Wam ekwipunki skoro na wstępie dostajemy od zarąbania permów jak Sop mod, snajperke, kose itp. Osobiście się cieszę z powrotu klasycznej wersji. Nie grałem w CA przez ok. 5 lat i jak teraz powróciłem to spoko tak sobie przypomnieć jak to się kiedyś noł lajfiło ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Haxów nie ma, ale płaczki dalej wyrzucają na QR. 

Opublikowano
Dnia 25.01.2018 o 15:06, Sneakysu napisał:

Po co Wam ekwipunki skoro na wstępie dostajemy od zarąbania permów jak Sop mod, snajperke, kose itp. Osobiście się cieszę z powrotu klasycznej wersji. Nie grałem w CA przez ok. 5 lat i jak teraz powróciłem to spoko tak sobie przypomnieć jak to się kiedyś noł lajfiło ^^

Bo ja chciałbym mieć swój ekwipunek i swoje bronie, które kupiłem za swoje pieniądze. Zresztą na forum już jest głosowanie kto jest za przywróceniem ekwipunku a kto nie i raczej na szczęście dostaniemy swój stary ekwipunek

Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 13:28, Valze napisał:

Haxów nie ma, ale płaczki dalej wyrzucają na QR. 

Jak nie ma :) są ostatnio sam widziałem jak gościu sobie latał .

Opublikowano

Zobaczymy...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie po graniu w nowego Classica stwierdzam CA odszedł :)
Nexon spieprzył tym , że dawał każdą broń od obojętnie jakiej rangi nawet nie było mi żal Speców bo na chociażby VIP Eskort zawalali turretami wejście ... może myśleli że będzie git , ale to był początek końca tej gry .

Opublikowano

Kiedyś to była gra, teraz przez te wszystkie zmiany zdecydowanie zdycha..

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Postanowiłem zainstalować tego classica, chociaż w reloaded nie grałem już kilka miesięcy. I mam pytanie. W login wpisuje te dane z reloaded i mnie loguje, ale chce później żebym zrobił nową postać ? to tak ma być ? czy trzeba znowu robić jakąś migracje ?  jak wpisuje mój stary nick przy tworzeniu tej postaci, który mam w reloaded i miałem kiedyś w classicu to pisze że zajęty ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...