Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak robić zadania poboczne?

Paweł8484

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj zacząłem grać i doszedłem do misji głównej z kozą gdzie trzeba było ją znaleźć i znalazłem i mam dalszą kontynuacje misji głównych a chciałbym robić poboczne żeby wyekspić trochę postać i być lepszym w misjach głównych. Mam 3 lvl więc nwm czy to jest dalej jakiś prolog długi czy tak ma być bo na mapie nie widzę żadnych misji pobocznych a jedynie tablice ogłoszeniowe i zebrałem z jednej wszystkie ogłoszenia z misjami i też nwm jak je mogę wykonać. Pierwszy raz gram w Wiedźmina i od razu od 3 zacząłem więc proszę o wyrozumiałość. A i mam jeszcze jedno pytanie bo ja gram na konsoli PS4 i jak jadę szybko to koń potrafi sam się trzymać na drodzę i skręcać co trochę mnie irytuje wiecie może jak to zrobić bym tylko ja nim sterował a nie sam się steruje automatycznie ?

Opublikowano

Wchodzisz w mapę i klikasz kilka razy w prawo, po jakimś czasie w końcu trafisz na zadania, schodzisz na zadania poboczne tym i klikasz na nie, a potem klikasz w owe zadanie i pokazuje Ci się ono na mapie. Co do "shodzenia" i "klikania" to na xbox'ie był to przycisk "A" a na PC'ie przycisk lewy od myszki, a na PS4 pewnie ten sam co na xbox'ie, tylko inaczej nazwany. Pozdro

Opublikowano

Co do zadań pobocznych to rób je od najmniejszego wymaganego poziomu, aż dojdziesz do twojego aktualnego poziomu postaci. Jeżeli Gercio ma za duży lvl na dane zadanie to dostajesz za takie zadanie bardzo mało expa. Co do konia jest to normalne, nawet na PC takie coś jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...