Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

97d - postać szybko umiera

Leszkoslawencjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam problem odnośnie postaci gram na serwerze 97d. Moja postac posiada wszystkie przedmioty F.O. oraz max staty potuje bardzo szybko okolo (6-9 na sec) a postać mi i tak umiera szybko. Doszedłem do wniosku że zrobiłem coś nie tak być może tu chodzi o to ze itemy posiadaja HP4% a przy max statach sie buguje HP, nie wiem. Wiem jedno że sa typki ktorzy mnie i innych leja niemiłosiernie (aż żal bo to turki jebane) i doszedłem do wniosku że muszą używać jakiegoś rodzaju trick. bardzo proszę o pomoc ;-)

Opublikowano

Nie ma na to żadnych tricków, po prostu jesteś słaby :D 

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzałeś ile masz HP w Party? Porównaj z innymi jeśli się przekręca musisz pokombinować z opcjami.
Statystyki moim zdaniem to najlepiej 32,000K, a VIT dodawało się / odejmowało tak, żeby mieć największą możliwą ilość HP.
Na starszych wersjach sprawdzał się SET bez HP, RINGI z HP i TARCZA w zależności od serwera.

Na Tureckich serwerach też mamy o prawie połowę większy Ping.

Na niektórych serwerach był też mocny BUFF od HP i jeśli miałeś SET z HP, RINGI i TARCZA bez HP to nie mogłeś wbijać BUFA.
Bardzo dobra opcja, bo jak miałeś PVP (Turnieje) to nie musiałeś go wbijać, tylko szybko potki i jazda. 

• Aive zmienił(a) tytuł na 97d - postać szybko umiera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...