Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer S2

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, DIPPY napisał:

Kilka lat temu były bardzo popularne serwery S2 No res. pytanie czy przyciągnie to graczy? Względnie serwer z resami/ograniczonymi statystykami pomysłów wiele.. Tylko ile osiągnie online w dobie gdzie większość zaczyna się od S6 (helper) albo SXX

Serwer no res - afk serwer tak naprawdę. Bez helpera, może być ciężko, wielu osobom Avanta na win10 nie działa - kolejny problem. Wydaje mi sie pomysł medium 1500-2000 exp, bardziej nastawiony na pvp, tak aby nie trzeba bylo duzo expic i wiecej dropic/zbierac eq może wypalić

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, MUThermal napisał:

Serwer no res - afk serwer tak naprawdę. Bez helpera, może być ciężko, wielu osobom Avanta na win10 nie działa - kolejny problem. Wydaje mi sie pomysł medium 1500-2000 exp, bardziej nastawiony na pvp, tak aby nie trzeba bylo duzo expic i wiecej dropic/zbierac eq może wypalić

No jeśłi ktoś w ogóle jeszcze pamięta serwery typu 1HP MU to coś takiego tam było. Spory exp a dużo czasu na zbieranie EQ (boki dropiące w kanturu z mobków). Osobiście teraz grać bez helpera dla mnie bez szans - trzeba by siedzieć non stop przy komputerze i doglądać postaci a nie każdy może na to sobie pozwolić

Opublikowano

Moja propozycja: 

exp: 1500-2000 - do ugadania. 

Max rr :50 rr 

GR : tego nie wiem, wolalbym bez

Duzo eventów

Brak webshopa

Itemy only in gejm

Opublikowano

Opcje przy takim expie? To lepiej dodać rzadkie jewele typu Exe/Level/Skill/Luck itp. 

Opublikowano

Proszę każdego z zainteresowanych o napisanie w punktach jak widzicie serwer, co byście chcieli aby na nim było., - nie na PW.

Opublikowano

-Season2

-1000/1500 expa 

-Gr ale tylko i wylacznie itemy max +11+2 opt ale mysle ze lepszym roziwazaniem bedzie dodanie jeveli typu jevel of excelent, luck itd.

-Brak donate

-Avanta okrojona 

-Full statystyki

Jesli mi przyjdzie jeszcze cos do glowy napisze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszam chętnych na GG w celu testowania - na razie strony nie postawiłem, więc rejestrację zrobię przez GG, klienta też tam podam. Sprawdzamy pliki pod względem crashy. 

Znalazłem pliki S2 ( jest to downgrade z S6) - dużym plusem jest Helper. 

Opublikowano

sezon 2 z helperem, trochę lipa, gdzie te czasy gdzie przygniatało się myszkę na skillu by stać na spocie

exp też za wysoki moim zdaniem, serwery H exp są nudne

Opublikowano

1. Wysoki exp. dla frajdy.

2. Bez Exc itemów i pink opcji w dropie :D (kamyki do wbicia exc opcji z eventów CC/DS/BC/Goldów itp itd)

3. CS raz w tygodniu

4. Brak spotów i areny.

5. Zapki do eventów w sklepie NPC

6. Robienie itemów w pralce 100% i wingi 2nd/3rd zawsze z luck i ignore lub hp itp.

7. Kamyki Blessy, Soule itd w dropie na niskich mapach Lorencia, Noria, Devias.

8. Itemy dropią zawsze z Luck + Skill

9. Wszystkie skille w sklepie.

10. Brak aliance. Jedna gildia i tyle (DL ma 80 pojemności członków, zwykłe postacie 40 co wystarczy i tak).

11. BRAK resetów i GR resetów.

12. Możliwość resetowania statystyk na stronie.

Nie mam GG ale na testach bym pograł :P też.

Jak coś mi przyjdzie do głowy to dopisze.

Opublikowano
3 godziny temu, Uela napisał:

sezon 2 z helperem, trochę lipa, gdzie te czasy gdzie przygniatało się myszkę na skillu by stać na spocie

exp też za wysoki moim zdaniem, serwery H exp są nudne

Już widzę jak cały dzień siedzisz przy PC i expisz, albo blokujesz myszkę i nie możesz nic zrobić na komputerze "BO EXPIE" :)

Opublikowano

Bez resow dajce spokoj ile mozna grac w 5/6 osob. Nie oplaca sie odpalac serwer na takie cos. Odpal jakie 4fun'a zobaczymy kto bedzie wyrazal checi do gry. Bez wydziwiania. 97d+99 !

Opublikowano
19 godzin temu, karzelmk napisał:

Bez resow dajce spokoj ile mozna grac w 5/6 osob. Nie oplaca sie odpalac serwer na takie cos. Odpal jakie 4fun'a zobaczymy kto bedzie wyrazal checi do gry. Bez wydziwiania. 97d+99 !

Chciałbym 97d ale nie ma żadnych godnych plików dostępnych na rynku :D

Opublikowano
10 minut temu, MUThermal napisał:

Chciałbym 97d ale nie ma żadnych godnych plików dostępnych na rynku :D

Jak to nie ma? W ciul i więcej jest tego.

Opublikowano
3 godziny temu, GangMU napisał:

Jak to nie ma? W ciul i więcej jest tego.

W ciul? Jeżeli lubisz używać plików z syfem - proszę bardzo. Jak dziekuję. Wystarczy śledzić fora. Jeżeli będę miał pliki z src to wtedy mogę się na to skusić, na chwilę obecną stawiam S2, nie 97d. 
Sprawdzam wszystkie dostępne pliki na forach, jak narazie na 5 szt wszystko ma syfa :)
Jestem ciekaw tego twojego serwerka :) pewnie pliki z ragezone bez src i masa działających komend  :) 

A tak btw. Słabo zakodzone intro. Nie działa na mobile i w dodatku nie napisane od postaw tylko z neta. :)

Opublikowano
52 minuty temu, MUThermal napisał:

W ciul? Jeżeli lubisz używać plików z syfem - proszę bardzo. Jak dziekuję. Wystarczy śledzić fora. Jeżeli będę miał pliki z src to wtedy mogę się na to skusić, na chwilę obecną stawiam S2, nie 97d. 
Sprawdzam wszystkie dostępne pliki na forach, jak narazie na 5 szt wszystko ma syfa :)
Jestem ciekaw tego twojego serwerka :) pewnie pliki z ragezone bez src i masa działających komend  :) 

A tak btw. Słabo zakodzone intro. Nie działa na mobile i w dodatku nie napisane od postaw tylko z neta. :)

Z czym masz problem? MuEngine to koszt 250 USD, jak posiadasz licencje życzę powodzenia.

Twoje posty mające na celu zaczepki są bezwartościowe. Lepiej zajmij się swoim projektem i zobaczymy Twój profesionalizm w tym co robisz. Pliki 97 wielu deweloperów udostępniło wraz z src. Kwestia zabezpieczeń, które nie będą pusta dll’ka podpięta pod zwykłego maina. 

Opublikowano
4 minuty temu, GangMU napisał:

Z czym masz problem? MuEngine nie prowadzi sprzedaży s2, jedynie s8++. Kosz plików to 250usd. Twoje posty mające na celu zaczepki są bezwartościowe. Lepiej zajmij się swoim projektem i zobaczymy Twój profesionalizm w tym co robisz. Pliki 97 wielu deweloperów udostępniło wraz z src. Kwestia zabezpieczeń, które nie będą pusta dll’ka podpięta pod zwykłego maina. 

Twoja wiedza mnie dobija. "

• Stable Release Versions (Season 8 Episode 2, Season 6 Episode 3 and Season 2)

Nie powiedziałem, że mam płatne pliki od nich. Posiadam starą wersję plików, do której mam emulator licencji. W dupie byłeś gówno widziałeś. Tyle w temacie, nie pisz tu postów, bo tym nie przyciągniesz ludzi na serwer. Zapewniam Cię, że wpadne na start :) 

Jak ja stawiałem serwery to ty na kupę mówiłeś Amciu

Opublikowano

Jeszcze Ci żyłka pęknie. Tak więc supportu od nich nie masz. Mój błąd ze sprzedażą racja. Czy to jest powód to agresywności Panie wszystko wiem lepiej? Na serwer zapraszam serdecznie, wypowiadać się mogę, i już czekam na ten Twój serwer pay to win.

Opublikowano
13 godzin temu, GangMU napisał:

Jeszcze Ci żyłka pęknie. Tak więc supportu od nich nie masz. Mój błąd ze sprzedażą racja. Czy to jest powód to agresywności Panie wszystko wiem lepiej? Na serwer zapraszam serdecznie, wypowiadać się mogę, i już czekam na ten Twój serwer pay to win.

Pay to win bez donate? Proszę nauczyć czytać ze zrozumieniem topic :)

Opublikowano
2 godziny temu, #Arag napisał:

Bedzie cos z tego? bo przydałby sie  łatwy s2 nastawiony na pvp

Taki jest zamysł, testuję kolejne pliki - raczej to te :) Dam znać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...