Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PuTTY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, mam pewien problem, wykupiłem na kimsufi serwer dedykowany, postawiłem na nim serwer metin2, dzisiaj z rana chciałem się na niego zalogować przez PuTTy i mam problem wyskakuje mi oto taki błąd :/ Ktoś wie o co chodzi? i czy jest możliwość naprawienia tego? :/

Pierwszy raz mi się tak zrobiło i nie wiem o co chodzi :D Jeżeli znajdzie się jakas dobra dusza i mi pomoże to się jakoś odwdzięczę :D

screenshot_20180128_205507.png

screenshot_20180128_205414.png

Opublikowano

Serwer nie odpowiada, pytanie dlaczego?

Nie wiem jak wygląda panel zarządzania usługami w kimsufi, bo z kimsufi nie korzystam. Sprawdź w nim czy serwer przede wszystkim jest włączony, ewentualnie spróbuj go zrestartować z poziomu panelu, sprawdź adres email czy nie dostałeś jakiejś informacji o np. atakach na serwer. 

Ewentualnie napisz do supportu.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Ups... napisał:

Nie wiem jak wygląda panel zarządzania usługami w kimsufi, bo z kimsufi nie korzystam, ale sprawdź w nim czy serwer przede wszystkim jest włączony, ewentualnie spróbuj go zrestartować z poziomu panelu, sprawdź adres email czy nie dostałeś jakiejś informacji o np. atakach na serwer. 

Na email nie dostałem żadnej wiadomości :/ 

screenshot_20180128_210825.png

Opublikowano
6 minut temu, Xampik napisał:

Na email nie dostałem żadnej wiadomości :/ 

screenshot_20180128_210825.png

Jeśli reboot nic nie pomoże, bez dostępu do ssh czy ftp i tak nic nie zdziałasz.

Jeśli jesteś pewien, że to nie twoja wina (bo mogłeś np. bawić się libami) pozostaje kontakt z supportem, a w ostateczności reinstalacja.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Ups... napisał:

Nie wiem jak wygląda panel zarządzania usługami w kimsufi, bo z kimsufi nie korzystam, ale sprawdź w nim czy serwer przede wszystkim jest włączony, ewentualnie spróbuj go zrestartować z poziomu panelu, sprawdź adres email czy nie dostałeś jakiejś informacji o np. atakach na serwer. 

Bawić się nie bawiłem, ale dzięki za pomoc może to jakoś ogarnę |:D

Temat ogarnięty już wszystko działa :D

Opublikowano
2 minuty temu, Intern napisał:

Jak dla mnie to masz gdzieś indziej błąd bo jak u siebie wpisze IP tego serwera to normalnie pyta o login. (sprawdź zapore)

Już sprawa ogarnięta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...