Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Odahviing atakuje bez powodu

MaKrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z misją w której przywołuje odahviinga krzykiem on przylatuje na ten dziedziniec (jak zwał tak zwał), bijemy się potem jest złąpany w te kajdany, gadam z nim i on że mi pomoże ale żeby go uwolnić, no to go uwalniam i znów zaczyna się bitwa na śmierć i życie zamiast mi pomóc xD

Oglądałem jakiś filmik koleś coś się bawił komendami ale albo nie umiem tego wykonać albo nie działa :P

Ma ktoś jakiś pomysł jak naprawić ten bug?

6789550154.png

Opublikowano

Internet mówi żeby po prostu wczytać zapis. Jeśli tracisz 20 godzin gry czy coś w tym stylu to zapewne można walczyć komendami, ale tutaj problem niekoniecznie leży w smoku. Możliwe że wszyscy mają zamiar go zabić.

Opublikowano

No ale ten smok jest nieśmiertelny, gdy go uwolnię z tych kajdan i próbuję go zabić pasek hp spada do zera on chwilę posiedzi i zaraz znów całe hp, więc to raczej nie jest wybrana ścieżka fabularna.

6789550154.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o ścieżkę fabularną tylko zwykły błąd. Wczytanie zapisu w poprzedniej lokacji (czyli w tym przypadku w Smoczej Przystani, nie na tym tarasie) powinno naprawić problem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...