Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plywanie myszki, stale fpsy jestem w nerwie

mrozuko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już od kilku tygodni borykam się z problemem pływania myszki czyli według mnie nienadążania celownika w csie za kursorem przez co odczuwamy że celownik nam pływa. Wraz z tym pływaniem pojawił sie problem z fpsami a mianowicie stoja na poziomie 60fps stałych, czyli odrazu pada podejrzenie na synchronizacje pionowa, a wiec udaje sie do ustawień patrze i wszedzie w grze w panelu sterowania poprostu wszedzie jest wylaczona. W tej chwili dostalem ataku w postaci 3 słów "CO JEST KU*WA ?".  Oczywiscie jest to laptop, jak by bylo malo z Windowsem 10. Dodam że kiedyś grało mi sie normalnie tam około 120 fpsów normalnie sie napie*dalało heady i było okej. Jak sobie radziłem z tym do teraz a więc dotarłem do tego że fps jest równy temu ile mam hz w monitorze, może wydawać się to śmieszne ale co zrobiłem? , a w parametrach startowych ustawilem refresh nie na 60 a na 75 po czym fpsy w csie zwiekszyly sie do 75 stałych ale dalej pływała mi myszka, a więc z głupa wpisalem fps_max 60 zeby obnizyc do 60 obnizyly sie do 60 i co i prawie powtarzam prawie nie calkiem zniklo plywanie myszy, i tak gralem, z kalacha w dwa tygodnie wbilem sobie orzelka w klatce ale teraz widze że żeby dorównać randze, być szybszym coraz bardziej odczuwam niedosyt tej pływającej myszki aż wkońcu powiedziałem sobie KUR*WA NIE, TAK NIE BEDZIE ROBIE FORMATA. A wiec jak powiedziałem tak zrobiłem oczywiście co hehe gówno nie pomogło ale pojawiły sie nowe poszlaki a mianowicie podczas zmieniania rozdzielczosci zmieniaja sie w fpsy na nie ktorych rozdzielczosciach jest 60fpsow, a na niektorych 75 stale oczywiscie nie w grze(no w grze też ale wszystko testuje na ekranie poczatkowym) tylko w ekranie poczatkowym jak odpalimy csa, co najwazniejsze kiedy zminimalizuje gre i wejde spowrotem pojawia sie 120 fpsow czyli tak jak powinno byc a gdy tylko rusze myszka spada do 75 czy tam na innej rozdzialce 60fpsow, hmm no fuck logic dlatego doszedlem do wniosku ze to jest cos kur*wa grubo nie halo, takze to jest moj problem w 4 slowach plywanie myszki , stale fpsy pomimo wylaczonych synchronizacji tego gowna z xboxa dvr czy jakos, takze jest wszystko wylaczone i powinno smigac moze cos przeoczylem. Co napewno to nie wina myszki, myszke mam Kinzu v3 i jest zajebista na touch padzie i innych myszkach tez plywa czyli nie wina myszki, w grze tez to nie jest raczej zadna opcja poniewaz mam tak w kazdej grze cs 1.6 , csgo , fortnite, nawet w minecrafta sie kijowo sory chu*owo gra na plywajacej myszce. Takze prosze HELP ME .

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę
To jest ukryta treść, proszę

XDD to niezła cenzurka :)

Po 1. Looki jak piszesz o pomoc to nie pisz histori swojego zycia :/

Po 2. Moze masz cos z pc? byles tyle razy u informatyka w serwisie i nic nie zrobil? (czyli jakis przekaznik lub wejscie na usb popsute? albo cos sie spaliło?)

Po 3. Nie przeklinaj tak bo to nie grzecznie :)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...