Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TibiaAuto 10.100 Hexera

19morela46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje bota tylko iwyłacznie Tibia auto na hexere wszystkimi sposobami jak da rade...robiłem xenobota ale nie pasuje mi za bardzo wole klasyczka. Place jak za prezydenta :D

Opublikowano

Na kliencie Hexery nie ma wyboru postaci sciagnelem tego consta najnowszego i wrzucilem do data. Za to przez Tibia loader i klienta 10.100 jest  postać "unknown" gdy klikam OK wyswietla sie tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto ! ( ff ff)  sciagalem kazdego consta i wrzucalem i usuwałem nic nie daje... a na serwerze goscie biegaja z Tibia auto... xenobot nie podchodzi mi i skrypty na mpcforum nie działaja.

20 minut temu, Marchwj napisał:

Stąd pobierz: 

To jest ukryta treść, proszę

Widziałem ze wszedzie tutaj jesteś guru w dziale tibii, może mi wytlumaczysz łopatologicznie jak masz 10min jak wgrywac skrypty z stron? na xenobocie? pliki wrzucalem jak pisali tam do config i setting ale postac stoi i ch*j wie co dalej na auto odrazu biegł :D

Opublikowano
41 minut temu, 19morela46 napisał:

Na kliencie Hexery

TA nie działa na custom clientach, na Loaderze też nie, pobierz oryginalnego clienta i zmień ip przez IP Changer z OTLandu.

Cytat

xenobot nie podchodzi mi i skrypty na mpcforum nie działaja.

To, że nie umiesz ich włączyć, nie oznacza, że nie działają. XenoBot jest pod każdym względem lepszy od TA ;)

Cytat

Widziałem ze wszedzie tutaj jesteś guru w dziale tibii, może mi wytlumaczysz łopatologicznie jak masz 10min jak wgrywac skrypty z stron? na xenobocie? pliki wrzucalem jak pisali tam do config i setting ale postac stoi i ch*j wie co dalej na auto odrazu biegł :D

Nie no, bez przesady xD

Jeżeli je wczytasz to musisz jedynie zaznaczyć Walkera/Targeting i Looter.

oFRgEHd.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Marchwj napisał:

TA nie działa na custom clientach, na Loaderze też nie, pobierz oryginalnego clienta i zmień ip przez IP Changer z OTLandu.

Czyli pobrać najnowsza tibie aktualizować ja z wejsc z ip changera sciagnietego z otlandu? ? Jeśli tak to własnie to robie. jak zadziała to bede walić konia pół nocy przysiegam...

Opublikowano

No to miałem wersje oryginalna 10.100 i Tibia loader i nie działało, sciagne ip changera z otlandu i zobacze...

IP Address: hexera.net | Port: 7171 | Client: 

gdzie moge sciągnąć tą wersje 10.100 wszedzie są albo 11 albo 10.96??

@edit sciagnelem teraz tak jak pisałeś wskakuje postać lecz error jest, gdy podmieniam na nowsze consty to pisze ze zla wersja... musze sie nauczyc xenobota...

Opublikowano
1 minutę temu, Marchwj napisał:

Oj słabo szukasz, na tym Ci będzie działać Hexerka przez IP chagera.

I0c1Dy0.gif

Zrobiłem ale auto i tak nie działa... sciagnelem z otlandu tą wersje. Nie masz jakiś gotowych moneymarkerów albo expów dla MS? bo te z twojego tematu nie działa... brak linków

Opublikowano

Ehhh, nie nie działa, tylko nie umiesz ogarnąć, cóż.

Cytat

bo te z twojego tematu nie działa... brak linków

Wrzuciłem wszystko w paczkę, link jest w moim przedostatnim poście w tamtym temacie.

Opublikowano
1 minutę temu, Marchwj napisał:

Ehhh, nie nie działa, tylko nie umiesz ogarnąć, cóż.

Wrzuciłem wszystko w paczkę, link jest w moim przedostatnim poście w tamtym temacie.

No nie potrafie za głupi już jestem nie grałem od 8.6 :D wiec troche czasu temuuu .  Dzieki bardzo do kosza to daj albo zamknij temat. Miłego weekendu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...