Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się skopiować grę z innego źródła?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest możliwość skopiowania battlefielda z innego źródła na origin w celu wytestowania gry? Bo takowa opcja jest możliwa na 10h według origina ale po przekopiowaniu plików origin pobiera spowrotem grę. W ogolę nie widzi plików, a nie chcę wydać x pln na grę bez testu jak śmiga i czy się będzie podobać. A z drugiej strony nie chcę pobierać ponownie 60 gb... bo przy pobieraniu 1,5-2 mb/s będzie to trwało z 8h.

Opublikowano

Gra jest dostępna za darmo w edycji próbnej, możesz przetestować darmowe 10h (naliczane tylko gdy gra jest uruchomiona). Po upływie tych 10h, Origin ci nie usuwa plików gry z dysku.

To jest ukryta treść, proszę

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Chyba się nie zrozumieliśmy.... pisałem o tym czy mogę sobie przekopiować grę która nie jest pobrana na origin tylko z innego źródła, chce ją po prostu wkleić i zagrać a nie pobierać. 

Opublikowano

Nie, jest to piractwo (chyba że masz grę przypisaną do konta, która została zakupiona). Origin jest formą DRM, która ma zapobiegać takim zabiegom.

̶M̶P̶C̶ ̶r̶ó̶w̶n̶i̶e̶ż̶ ̶n̶i̶e̶ ̶p̶o̶p̶i̶e̶r̶a̶ ̶p̶i̶r̶a̶c̶t̶w̶a̶,̶ ̶w̶i̶ę̶c̶ ̶z̶a̶m̶y̶k̶a̶m̶ ̶t̶e̶m̶a̶t̶.̶

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Czy da się skopiować grę z innego źródła?
  • pannikodem zablokował(a) ten temat
  • pannikodem odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...