Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JestemGraczem.pl - Portal do reklamowania swoich streamów i filmów na YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Odświeżam temat, bo sporo się zmieniło!

Pojawił się blog i niedługo pojawi się również stary i lubiany agregator newsów, pojawiła nowa odsłona strony, ładniejsza, wygodniejsza, nawet z dostępem lepszym z poziomu aplikacji mobilnej, gdyż poprzednia była paskudna (co tu się oszukiwać).

Reklam dalej nie dałem, jakoś nie umiem, nie chcę, nie wiem.

Na stronie można:

• Czytać newsy
  • Oglądać streamy
  • Reklamować swoje kanały
  • System logowania
  • Przeglądać najbliższe mecze esportowe
  • Strona jest dynamiczna i wygodna w użytkowaniu

Co jest w planach:

• Profile użytkownika
  • Klany
  • Strony swoich klanów
  • Reklamy serwerów gier
  • Strony dla swoich serwerów gier, wraz ze statusem strony WWW
  • i wiele innych

Dalej jest to projekt hobbystyczny, bardziej do zabawy technologiami, ale może komuś się spodoba.

FireShot Capture 006 - Portal dla każdego gracza - JestemGraczem.pl - jestemgraczem.pl.png

FireShot Capture 007 - Najbliższe wydarzenia esportowe - JestemGraczem.pl - jestemgraczem.pl.png

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sporo się zmieniło w między czasie, poprawiłem w końcu kod do potrzeb testów Travisa (a raczej zacznę), aktualizacje paczek, release sierpniowy, a sama strona działa świetnie :) Zapraszam kolejnych do skorzystania i reklamowania się

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Spory update!

Od kilku tygodni projekt jest oparty o framework Vue.js i poprawiony został wygląd (chyba diametralnie) :D

Opublikowano

Strasznie podoba mi się design, nie wiem jak wyglądał poprzedni ale ten jest dla mnie awesome. Projekt całkiem mi się podoba - i to oparcie na Vue po prostu cudowne, grafika też super. Projekt jest czymś czego jeszcze nie widziałem (albo nie pamiętam że widziałem), będę zaglądać, tylko szkoda że tak mało znany ;c

Opublikowano
Dnia 7.03.2019 o 03:02, AlexsanderARG napisał:

Strasznie podoba mi się design, nie wiem jak wyglądał poprzedni ale ten jest dla mnie awesome. Projekt całkiem mi się podoba - i to oparcie na Vue po prostu cudowne, grafika też super. Projekt jest czymś czego jeszcze nie widziałem (albo nie pamiętam że widziałem), będę zaglądać, tylko szkoda że tak mało znany ;c

Pracujemy nad tym :) Mamy już kolejne plany rozwoju - ruszyć z własnym portalem o grach, ale bardziej opiniotwórczy niż kolejny newsroom, dodatkowo specjalna aplikacja połączona z ja.jestemgraczem.pl, gdzie odpalimy za darmo swój własny serwer CS:GO, Minecraft itp. Oczywiście mały i funkcjonalnie ograniczony, ale do pogrania z kolegami - wygodne.

Jeszcze wiele innym projektów mamy, ale brakuje czasu i funduszy :( A chcemy nie tworzyć reklam na stronie, bo to po prostu irytuje :(

Opublikowano

@SGT Otlet

jeżeli reklama nie wyskakuje na całą stronę to nie jest irytująca, jakaś reklama w bocznym navie (albo obrazek imitujący reklamie - adblock reklamę zablokuje) nie jest irytujące, wiadomo każdy musi zarabiać aby coś działało dalej. Najbardziej irytujące jest coś takiego - wchodzisz na stronę, wyskakuje Ci okienko że musisz wyłączyć AdBlocka żeby przejść dalej, wyłączasz i zanim wejdziesz w to co chcesz przechodzisz przez 60 reklam - to jest irytujące..

Opublikowano
Dnia 9.03.2019 o 20:01, AlexsanderARG napisał:

@SGT Otlet

jeżeli reklama nie wyskakuje na całą stronę to nie jest irytująca, jakaś reklama w bocznym navie (albo obrazek imitujący reklamie - adblock reklamę zablokuje) nie jest irytujące, wiadomo każdy musi zarabiać aby coś działało dalej. Najbardziej irytujące jest coś takiego - wchodzisz na stronę, wyskakuje Ci okienko że musisz wyłączyć AdBlocka żeby przejść dalej, wyłączasz i zanim wejdziesz w to co chcesz przechodzisz przez 60 reklam - to jest irytujące..

To nie jest irytacja, to czyste szaleństwo. O samych reklamach jeszcze myślę, ale szukam najmniej inwazyjnego wydawcy, a z tym ciężko, bo kiedyś jak rzeczywiście reklamy były, to nie dość, że mały dochód wynikał, to reklamy po czasie były nazbyt denerwujące i dlatego z nich zrezygnowałem, bo nie trawię wkurzających reklam.

Opublikowano

@SGT Otlet

Ja jestem właśnie zwolennikiem reklam, uważam że powinny być chociaż z 2 reklamy (tematyczne i takie pod kolor). Zawsze to jakiś minimalny dochód a i nie rzuca się w oczy. Oczywiście mowa o reklamach tematycznych i kolorem dobranych do koloru strony, wiadomo jak będzie wyglądać reklama choinek w kolorystyce jasnozielonej - takiej oczojebnej (jak moje skarpetki xd) na ciemnej stronie dla graczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozwolę sobie napisać, nie odświeżyć, gdyż główny wątek całkowicie przebudowałem, gdyż sporo zmian nastało, całkowicie sporo zmian i wszystkiego.

Może się teraz lepiej spodoba ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
12 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

Czy portal dalej jest rozwijany? Zauważyłem, że nie da się zalogować ani zarejestrować. @SGT Otlet

Jest rozwijany, chociaż ostatnio swoje zasoby przerobowe przeniosłem na serwer gier.

Ostatnio pojawiło się kilka zmian po stronie backend, aktualizacje bibliotek. Rejestracja się pojawi, jednak póki co jeszcze nie jest wszystko gotowe, niestety nie poświęcam projektowi całego dostępnego czasu (praca robi swoje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...