Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Best new server for PC or Mobile You must play here !!! We waiting for you !
Zapraszam na nowy serwer którego jeszcze nie widziałeś/aś , wyjątkowy wygląd , zero lagów , dużo graczy , online 24/7 , 
częste aktualizacje i absolutna nowość dostępność MOBILNA !!! Zainteresowany/a ? Nie czekaj wejdź i zagraj z nami :) Weź przyjaciół i razem 
walczmy w kosmosie . Gra nie jest nastawiona na Pay 2 win .

Brak lagów

Brak bugów

Brak botów

Brak programów

Nawet jeśli się coś pojawi wszystko jest szybko usuwane

Gra nie jest nastawiona na Pay 2 Win

Full Elitte jesteś wstanie zrobić w ciągu 2-3 tygodni a z pomocą innych jeszcze szybciej

Do wyboru 3 firmy Orion , Solar , Vega

TS  - TS3.CS-JUMP.PL

Discord

To jest ukryta treść, proszę

Pomoc nowym graczom

Pozdrawiam Misiek !

link - 

wiki - 

Poniżej film między innymi z turnieju War Battle Challenge

Prezentacja serwera oraz filmy z każdych wrót

Pozostaję ci wejść i grać !!! :)

Gra jest cały czas rozwijana !

Jest NAS co raz więcej ! :)

28379289_154730041821536_4587980473503461870_n.jpg

9078997866785.png

pobrane.jpg

Bez tytułu.png

Bez tytułu.png

Opublikowano

Fulke zrobić to raptem 2 tygodnie max 3 tygodnie w zależności kto ile czasu na grę poświecą wiec czas na fulle więc może być na prawdę rożny

Gra jest cały czas rozwijania Admin bardzo dba o to by wszystko działało jak należy , serwer choćby graficznie bardzo się różni od znanym nam wersjom 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

A zobaczymy co to jest. Gdzie najwięcej gra ludzi/polaków? Póki co zapowiada się w miarę okej.

Nvm, 10 osób online, windows wykrywa szkodliwy program xD

Edytowane przez Raytlion
Opublikowano
Dnia 15.05.2018 o 15:22, Raytlion napisał:

A zobaczymy co to jest. Gdzie najwięcej gra ludzi/polaków? Póki co zapowiada się w miarę okej.

Na Orion

Dnia 15.05.2018 o 15:22, Raytlion napisał:

To nie jest szkodliwy program , po prostu windows nie zna tego programu czasem 10 czasem 100 ludzi roznie jest 

Opublikowano

W sumie za szybko osądziłem gierkę, w 4-5 dni zrobiłem fullke, no i jak się trafi na odpowiednią godzine to można coś polatać, pobić, ale to raczej ciężko, bo rzadko się zdarza większa liczba aktywnych graczy.

Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 00:46, Raytlion napisał:

W sumie za szybko osądziłem gierkę, w 4-5 dni zrobiłem fullke, no i jak się trafi na odpowiednią godzine to można coś polatać, pobić, ale to raczej ciężko, bo rzadko się zdarza większa liczba aktywnych graczy.

Bardzo się mylisz nie wiem kiedy grałeś , ale poziom gry został utrudniony zmniejszono nagrody za npc , pojawily sie nowe efekty nowe rzeczy itd , a graczy jest malo bo serwer zostal przeniesiony na nowego hosta ktory okazal sie byc problematyczny i gre chwilowo czesto wyrzuca dlatego tym czasowo jest malo ludzi w ten weekend ma to byc naprawione i maja pojawic sie misje

War Battle Challenge "WBC" 20.05.2018

Opublikowano (edytowane)

No gram od około 16 maja, także nie wiem xD To pozostaje czekać do weekendu, fajnie że projekt się rozwija.

Edytowane przez Raytlion
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich gorąco z radością informuję że serwer wraca do życia został przeniesiony na nowy hosting w tym celu trzeba ponownie pobrać klienta ze strony waruniverse.space gorąco polecam !!!

• Aive zmienił(a) tytuł na DarkOrbit najlepszy aktualnie prywatny serwer!
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Chciałem przestrzec przed tą grą, działam na Linux i coś nie zadziałała mi gra więc wziąłem się za debugowanie jej systemowymi narzędziami.

strace mówi że gra czyta moje prywatne klucze ssh i portfele electrum bitcoin i czyta wszystkie konfiguracje od różnych aplikacji, widać szuka czegoś... no ciekawe

Patrze w logi firejaila (sandbox dla linux) i widzę:  blacklist violation - sandbox 1261943, exe java, syscall opendir, path /home/rexikon/.electrum

Wygląda na to że WarUniverse.0.8.3.0.jar jest wirusem i lata jak chce po plikach systemowych, radzę uważać na to.

Edit: Chciałem wyjaśnić sprawę z administracją ale zostałem olany więc wolę ostrzec innych.

Edytowane przez rexikon