Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy program skrypterski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, diabelek napisał:

coreshine

jest lepszy od goelites?

orbalker lepszy? obsługiwanych postaci jest więcej? jakiej jakości są skrypty ?  

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
6 godzin temu, Sommer napisał:

jest lepszy od goelites?

orbalker lepszy? obsługiwanych postaci jest więcej? jakiej jakości są skrypty ?  

tak, jest lepszy, ale nie duzo.

orbw dużo lepszy i wiecej ustawien ktore sa przydatne, jezeli chodzi o postacie, no to wystarczy wejsc na ich discord i sam ocenisz, jezeli chodzi o jakosc skrytpow, to powiem tak : wystarczajace ( 15 marca bedzie duzy update wszystkich skryptow ) duzy minus to cena - jak dla mnie cenia sie :) i nie jest to tyle warte. Dodam jeszcze, ze evade lepszy duzo niz w goelites, testowałem oba programy miesiac czasu, wczesniej gralem na bolu rok czasu pozniej na Sharpie pol roku, elobuddy itp, wiec jak ktos Ci powie ze GoElites jest lepszy nic LCS to niech daruje sobie te glupoty :) ale zrobisz jak uwazasz. Sledze poczynania obu programow i na ta chwile taka jest sytuacja. Za miesiac moze wszystko sie zmienic

Pozdrawiam :)

Opublikowano

GoElites jest bardzo dobry i łatwo nim wyjść z każdej dywizji, ale nie polecam, bo dostałem 3 permy.

Opublikowano
Dnia 8.03.2018 o 00:57, Esemo napisał:

GoElites jest bardzo dobry i łatwo nim wyjść z każdej dywizji, ale nie polecam, bo dostałem 3 permy.

Nie polecasz, bo dostałeś bana XD? co ma Twój ban do jakości skryptu, czy platformy? wszędzie dostaniesz bana prędzej, czy pózniej... takie są zasady skryptowania.

Co do tematu, to coreshine trochę lepiej się prezentuję, na pewno ma lepszy orbwalker, ale trochę dużo kosztuję i uważam, że ta cena to trochę zbyt duża porównując to co oferują.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano
1 godzinę temu, BeNeko napisał:

Nie polecasz, bo dostałeś bana XD? co ma Twój ban do jakości skryptu, czy platformy? wszędzie dostaniesz bana prędzej, czy pózniej... takie są zasady skryptowania.

Co do tematu, to coreshine trochę lepiej się prezentuję, na pewno ma lepszy orbwalker, ale trochę dużo kosztuję i uważam, że ta cena to trochę zbyt duża porównując to co oferują.

CC kosztuje tyle samo co ge :)
ogólnie nie polecam cc

Opublikowano
12 godzin temu, flypl napisał:

CC kosztuje tyle samo co ge :)
ogólnie nie polecam cc

Nie, nie kosztuję tyle samo. Ogółem ja nie polecam w ogóle grać na "odpalę", to już nie jest takie satysfakcjonujące i coraz więcej z tym pieprzenia. W każdym razie wiem, że cc ma lepszy orbwalker, natomiast ge ma prediction lepsze z tego co mi wiadomo.

leesinacolythe.png

Opublikowano
Dnia 6.03.2018 o 19:59, diabelek napisał:

coreshine

Wykrywalny ten coreshine ???

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
1 godzinę temu, Pajzon napisał:

Wykrywalny ten coreshine ???

kiedy ludzie się kurwa nauczą, że wszystko jest obecnie wykrywalne, prędzej czy później tak bana dostaniesz

Opublikowano
16 godzin temu, BeNeko napisał:

Nie, nie kosztuję tyle samo. Ogółem ja nie polecam w ogóle grać na "odpalę", to już nie jest takie satysfakcjonujące i coraz więcej z tym pieprzenia. W każdym razie wiem, że cc ma lepszy orbwalker, natomiast ge ma prediction lepsze z tego co mi wiadomo.

Kosztuje, wystarczy napisać do nich na facebooku. Paypalem koszt 15USD

Opublikowano
20 godzin temu, cubaza47891374 napisał:

kiedy ludzie się kurwa nauczą, że wszystko jest obecnie wykrywalne, prędzej czy później tak bana dostaniesz

external nie jest mistrzu :) 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
Dnia 9.03.2018 o 19:48, BeNeko napisał:

Napisałem, że jest bardzo dobry...

Nie polecam grać ogólnie na skryptach.

Pozdrówki

Opublikowano
Dnia 11.03.2018 o 14:03, Pajzon napisał:

external nie jest mistrzu :) 

wiesz miałem externala miał, 1 detekcje wtedy, teraz nie wiem jak jest, ale tak prędzej czy później dostanie detekcje więc w/e

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dostałem bana po 12h, jeden wielki kicz.

Opublikowano
Dnia 16.06.2018 o 01:15, Ajroo napisał:

Dostałem bana po 12h, jeden wielki kicz.

Teraz nie pograsz dłużej niż 24h, więc nawet nie opłaca się próbować. W dzisiejszych czasach strata czasu na takie coś jak "scripting".

leesinacolythe.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GoS - aktualnie jest to jeden z dostępnych cheatów, jak wiemy Riot walczy z twórcami cheatów także została ich mała ilość. Sam posiadam GoS`a w wersji płatnej i śmigam sobie bez przypału aktualnie posiadam DII na westcie...

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...